DocuSign Agreement Cloud: 2021 Release 3

In de DocuSign Agreement Cloud: 2021 Release 3 hebben we wederom nieuwe productfeatures die je helpen jouw bedrijf vooruit te helpen. DocuSign SVP of Engineering Tom Casey stelt zijn favorieten van Release 3 aan je voor:

Lees verder voor meer informatie over alle mogelijkheden in deze release.

DocuSign eSignature

Tegenwoordig moeten organisaties een “digital-first” ervaring voor overeenkomsten leveren om vertrouwen bij klanten, partners, werknemers en andere stakeholders op te bouwen. Daarom presenteren we met trots de volgende verbeteringen in eSignature, zodat jij je werknemers nog succesvoller kunt maken, een ultieme klantgerichte tekenervaring kunt bieden en vergrootte inzicht in je overeenkomsten krijgt.

Stimuleer werknemerssucces​​​​​ 

Ontdek een nieuwe werkervaring door de verzend- en onderteken-workflows eenvoudiger te maken

  • Agreement Actions voor DocuSign eSignature: Met Agreement Actions kunnen gebruikers taken na de ondertekening automatiseren. Nieuwe verbeteren bieden extra flexibiliteit om gebruikers in staat te stellen gegevens te exporteren naar Microsoft Excel Online (naast Google Sheets). Beheerders kunnen nu ook instellingsregels instellen om overeenkomsten in Google Shared Drives te archiveren, naast een persoonlijke Google Drive. Ten slotte kunnen gebruikers ook de organisatie rondom archiveren verbeteren door alle aan een enveloppe gekoppelde documenten in een zip-bestand te groeperen. Voor deze verbetering gaan we uit naar een algemene beschikbaarheid tegen eind november.
  • Gedelegeerd ondertekenen voor DocuSign eSignature stelt een ondertekenaar in staat iemand te kiezen om namens hem te ondertekenen, in het geval dat de ondertekenaar niet op de locatie aanwezig is of niet beschikbaar is om te ondertekenen. Hierdoor worden knelpunten in het overeenkomstenproces tot een minimum beperkt. Deze feature is algemeen beschikbaar in december.
  • Rooms for Mortgage-integratie met Encompass (R) van ICE Mortgage Technology™ vereenvoudigt het afsluitproces voor DocuSign Rooms for Mortgage-klanten. Dankzij deze integratie kunnen kredietverstrekkers leningsdocumenten rechtstreeks vanuit Encompass naar Rooms exporteren, waar ze kunnen worden gelabeld, opgesplitst en gecombineerd, en vervolgens ter ondertekening kunnen worden verzonden - en net zo gemakkelijk weer in Encompass teruggezet kunnen worden zodra de documenten zijn voltooid. Direct beschikbaar.
  • Met DocuSign eSignature voor Microsoft Approvals in Teams kunnen gebruikers rechtstreeks vanuit Teams goedkeuringen maken, beheren en delen. Met deze integratie maken gebruikers een goedkeuring met elektronische handtekeningen aan in de Approvals-app, waardoor goedkeuringsverzoeken worden gestroomlijnd, terwijl gebruikers op de hoogte blijven van de status van goedkeuringen. We mikken op algemene beschikbaarheid tegen eind november.

Lever klantgerichte ervaringen

Klanten komen op de eerste plaats met handige en gepersonaliseerde overeenkomstervaringen 

  • Uitbreiding van SMS Delivery: SMS Delivery stelt gebruikers in staat om realtime notificaties te krijgen van overeenkomsten, door berichten rechtstreeks naar het mobiele apparaat van een ondertekenaar te sturen. Gebruikers hebben nu de mogelijkheid om direct SMS-berichten te sturen. De eerste versie vereiste nog een parallelle e-mail die met een sms moest worden verzonden. De algemene beschikbaarheid is gepland voor december. 
  • Verbeteringen in DocuSign Notary omvatten de mogelijkheid voor de admin om notarissen in wachtstand te plaatsen. Dit helpt ervoor te zorgen dat notariële akten niet worden geblokkeerd of vertraagd wanneer algemene notarissen niet beschikbaar zijn. Algemene beschikbaarheid in november.
  • De verbeteringen in DocuSign ID Verification stelt beheerders in staat sms-herauthenticatie toe te voegen aan IDV-enveloppen. Ondertekenaars moeten voor hun eerste toegang tot een enveloppe ID-verificatie doorlopen; daarna moeten zij een via SMS verstrekte toegangscode invoeren voordat zij weer in de enveloppe kunnen. Deze feature is beschikbaar tegen eind november.
  • Dynamische inhoud voor DocuSign Click stelt gebruikers in staat toestemmingen voor clickwraps vast te leggen die worden gevuld met dynamische inhoud (bijv. naam van de ondertekenaar), waardoor een standaardovereenkomst niet alleen voor een algemene ondertekenaar beschikbaar is, maar nu ook gepersonaliseerd kan worden verstuurd. Beschikbaarheid is gepland voor december. Daarnaast is er een Click-proefversie beschikbaar met 250-clickwrap antwoorden voor eSignature Standaard en hogere abonnementen.

Krijg extra zichtbaarheid 

Stimuleer de automatisering aan de kant van de ondertekenaar, door realtime inzicht in enveloppen. 

  • Recipient Connect voor DocuSign eSignature is een verbetering van DocuSign Connect. Recipient Connect maakt gebruik van webhooks om geautomatiseerde meldingen te verzenden, waardoor het niet meer nodig is om een groot aantal API-calls te doen om de realtime status van ontvangen enveloppen te controleren. Hierdoor krijgen organisaties meer zicht op de status van enveloppen, zodat ze programmatische rapporten kunnen opstellen en taken na de ondertekening, zoals archivering, kunnen automatiseren. Deze feature is direct beschikbaar.

DocuSign CLM en Gen 

Om organisaties in elk opzicht vooruit te helpen, moeten bedrijven handmatige processen automatiseren en elke overeenkomst efficiënt maken.

De volgende CLM- en Gen-innovaties stellen organisaties in staat hun productiviteit te verbeteren om sneller en op grotere schaal zaken te doen.

Verbeter productiviteit

Krijg werk sneller gedaan met verbeterde samenwerking en automatisering van bedrijfsprocessen.

  • Door de verbeteringen voor samenwerking in DocuSign CLM hebben gebruikers de mogelijkheid om commentaar te geven, @-mention en taken toe te wijzen in de CLM UI. Deze verbeteringen, die compatibel zijn met Microsoft Word, stellen gebruikers in staat sneller consensus te bereiken, risico's tot een minimum te beperken en de zichtbaarheid in overeenkomsten en het proces te verbeteren. Algemeen beschikbaar in november.
  • DocuSign Gen voor Salesforce Billing vereenvoudigt het genereren en leveren van facturen voor bedrijven die Salesforce Billing gebruiken. Beheerders kunnen gebruikmaken van aanpasbare sjablonen om gegevens uit Salesforce-objecten samen te voegen tot facturen, deze vervolgens in te plannen om automatisch te worden gegenereerd en bij klanten op terugkerende basis af te leveren. Nu beschikbaar.

We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij over deze nieuwe features in DocuSign Agreement Cloud: 2021 Release 3. Raadpleeg de release notes voor meer informatie.

Auteur
Docusign Contributor
Gepubliceerd