DocuSign Agreement Cloud: 2022 Release 2

In de DocuSign Agreement Cloud: 2022 Release 2 introduceren we nieuwe productfeatures, die het voor jouw bedrijf mogelijk maken om in de ‘Anywhere Economy’ te werken en te floreren. Luister naar Jerome Levadoux, Chief Product Officer die zijn favorieten aan jou presenteert:

Lees verder voor meer informatie over alle features in deze release.

Nieuwe integraties en features in DocuSign eSignature

Met DocuSign eSignature kunnen mensen niet alleen vanaf vrijwel elke locatie zaken doen, het is ook eenvoudiger, goedkoper en veiliger dan traditionele processen op papier. Daarom zijn we trots op de volgende verbeteringen aan eSignature, die zijn ontworpen om de efficiëntie van verzend- en ondertekenworkflows te verbeteren en een geïntegreerde ondertekenervaring te bieden in de apps die je dagelijks gebruikt.

Efficiëntere verzendworkflows

  • Shared Access geeft een gebruiker de mogelijkheid om in naam van een andere gebruiker enveloppen te verzenden of te beheren. Deze functie helpt gebruikers taken te delegeren en tegelijkertijd knelpunten weg te nemen en processen te versnellen, zodat overeenkomsten blijven doorlopen. Algemene beschikbaarheid in augustus.
  • Dankzij verbeterde Bulk Send Management kunnen gebruikers in één snelle handeling acties uitvoeren op batches van bulkverzendingen, zoals ongedaan maken, corrigeren en opnieuw verzenden. Nu beschikbaar.
  • Door verbeteringen in Agreement Actions kunnen gebruikers workflows configureren die, na voltooiing van een eerste overeenkomst, automatisch een tweede overeenkomst in gang zetten. Een HR-vertegenwoordiger kan bijvoorbeeld een regel maken dat zodra een HR-aanbiedingsbrief is voltooid, automatisch een tweede workflow wordt getriggerd om het arbeidsvoorwaardenpakket van de nieuwe werknemer te verzenden. Nu beschikbaar.

Geïntegreerde ondertekenervaring binnen Stripe

  • DocuSign eSignature App for Stripe is een nieuwe integratie waarmee account-, financiële en supportteams eSignature-overeenkomsten en Stripe-betalingen naast elkaar kunnen bekijken, en nieuwe overeenkomsten direct vanuit hun Stripe-dashboards kunnen lanceren. Dit betekent dat Stripe-gebruikers niet langer tussen de twee platforms hoeven te switchen om transacties te voltooien, klanten te ondersteunen of transacties te beoordelen. Nu beschikbaar.

Nieuwe integraties en features in DocuSign CLM en Gen

Verbind je end-to-end contractlevenscyclus door innovaties op het gebied van contractmanagement en documentgeneratie. We zijn trots om de volgende DocuSign CLM- en Gen-features te presenteren die we hebben ontworpen om productiviteit te verbeteren en processen te stroomlijnen - alles om je te helpen jouw dagelijks werk sneller gedaan te krijgen. 

Verhoog productiviteit en samenwerking

  • De verbeteringen in DocuSign CLM-samenwerking stellen CLM-gebruikers in staat onderhandelingen en beoordelingen verder te stroomlijnen. Gebruikers kunnen taken aan een groep toewijzen met een enkele @-vermelding, maar ook externe beoordelingen uitvoeren namens een tegenpartij om de workflows vooruit te helpen. Deze twee nieuwe samenwerkingsmogelijkheden verminderen het heen en weer sturen van overeenkomsten en zorgen voor een veilig onderhandelings- en beoordelingsproces. Naar algemene beschikbaarheid in augustus.
  • Met de verbeteringen in de DocuSign CLM Slack-integratie kunnen gebruikers de beoordeling en goedkeuring van cross-functionele overeenkomsten versnellen met Slack-notificaties. Deze verbetering omvat de mogelijkheid om workflowacties zoals goedkeuren, reageren en oplossen van opmerkingen direct in Slack uit te voeren. Naar algemene beschikbaarheid in augustus.
  • CLM Obligations for Salesforce stelt klantgerichte teams binnen een organisatie in staat om de meest recente verplichtingen per account te bekijken, rechtstreeks vanuit Salesforce in een Lightning-component (beschikbaar in de meeste Salesforce Clouds, inclusief Field Service). De algemene beschikbaarheid is gepland voor augustus.
  • DocuSign CLM AI-assisted data capture stelt gebruikers in staat kenmerken van overeenkomsten snel te bekijken en op te slaan met behulp van DocuSign AI, dat automatisch attribuutwaarden extraheert en suggereert - waardoor beoordelingsprocessen worden versneld en de vindbaarheid van contracten wordt verbeterd. Gericht op beperkte beschikbaarheid in augustus.
  • DocuSign CLM Connector for Coupa is een nieuwe integratie waarmee gebruikers snel een verbinding met Coupa tot stand kunnen brengen om de automatisering van procure-to-pay-processen te verbeteren. Gebruikers kunnen gegevens delen tussen CLM en Coupa om contracten en metagegevens in beide systemen automatisch bij te werken, en gegevens van Coupa-aanvragen gebruiken om nieuwe overeenkomsten te genereren in CLM. Hierdoor neemt de nauwkeurigheid van contracten toe en wordt handmatig werk geëlimineerd.  Nu beschikbaar via implementatie door DocuSign Platinum Partner Spaulding Ridge.

Stroomlijn documentgeneratie  

  • DocuSign Gen for Salesforce Subscription Management stelt gebruikers in staat om eenvoudig nauwkeurige transactiebewijzen, facturen en rekeningoverzichten te genereren met betrekking tot bestaande of evergreen abonnementen. Dit biedt gebruikers een betere self service-ervaring terwijl de totale kosten worden verlaagd. Het stelt verkopers ook in staat om rekeningafschriften te genereren en betalings- en gebruikstrends te ontdekken die wijzen op kansen voor upselling en uitbreiding. Let op: dit aanbod is exclusief verkrijgbaar via Salesforce. Nu beschikbaar.

DocuSign Agreement Cloud: 2022 Release 2 Webinar

Meer informatie? Schrijf je in voor onze DocuSign Agreement Cloud: 2022 Release 2 webinar, gepresenteerd door DocuSign's Chief Product Officer, Jerome Levadoux.
Auteur
DocuSign Contributor
Gepubliceerd