Eén miljoen klanten - dat vieren we!

Sinds 2003 zijn we op een missie - en dat is jóúw missie. Al bijna 20 jaar is de technologie van DocuSign aanwezig bij enkele van de belangrijkste momenten die mensen en bedrijven beleven. Met elke nieuwe klant, elke nieuwe overeenkomst en elke nieuwe handtekening maken we samen dromen en ambities waar.

We willen daarom, met het bereiken van deze mijlpaal, van de gelegenheid gebruikmaken om jou te bedanken - en onze 999.999 andere klanten. Jullie verbazen ons elke dag weer door de vindingrijkheid en het vermogen om de toegang tot ieder vakgebied te verbeteren en te versnellen: van gezondheidszorg en overheidsdiensten tot leningen voor kleine ondernemingen en nog veel meer. Zo hebben we in het afgelopen jaar gezien hoe in de gezondheidszorg een manier is gevonden om de intake van patiënten op afstand en zonder pen en papier te laten verlopen. Daarnaast hebben talloze bedrijven nieuwe werknemers online ge-onboard en arbeidscontracten digitaal laten ondertekenen. Zelfs bij makelaars in de vastgoedsector worden overeenkomsten elektronisch gesloten. We zijn trots dat we aan deze digitale transformatie hebben mogen bijdragen.

Lees ook zeker hoe enkele andere organisaties hun transformatieverhaal met ons hebben gedeeld:

  • Bose heeft de afhandeling van overeenkomsten met DocuSign eSignature gecentraliseerd
  • T-Mobile transformeerde zijn in-store retail ervaring met DocuSign
  • Truffle Shuffle, een speciaalzaak in voeding, veranderde hun business model en boekte succes met virtuele kooklessen

Tot slot willen wij je bedanken dat jij je samen met ons inzet voor het milieu. Door DocuSign te gebruiken, heb je bijgedragen aan het besparen van meer dan 20 miljard vellen papier, 3 miljoen bomen en meer dan 11 miljard liter water.

Samen vieren we alles wat jij hebt bereikt. Samen gaan we door met het ondersteunen van ieder bedrijf.

Auteur: Dan Springer, Chief Executive Officer van DocuSign.

Gepubliceerd