Op zaterdag 22 februari geven we jullie de unieke kans om te zien hoe het eraan toe gaat achter de schermen bij DocuSign. Voor de eerste keer sinds de opening in December 2019, heeft ons kantoor in Dublin als locatie gediend voor de opnames van een Nederlands televisieprogramma.

In de afgelopen jaren zijn wij enorm gegroeid in Europa. Maar ook in de Benelux regio zijn wij begonnen aan een sprint. Hoewel DocuSign een van origine Amerikaanse organisatie is, hebben wij al een behoorlijk Benelux team opgebouwd. Dit team is momenteel gevestigd in Dublin, maar vliegt regelmatig naar Nederland en België voor klantafspraken en evenementen.

In het programma “How It’s Done” op RTL Z geven wij een kijkje achter de schermen bij onze teams in Dublin en laten wij zien wat er allemaal nodig is om een grote organisatie draaiende te houden. Daarnaast gaan we dieper in op het feit dat DocuSign uiteraard bekend is geworden met eSignature, maar dat wij nu ’s werelds eerste Agreement Cloud hebben gecreëerd. Met behulp van de DocuSign Agreement Cloud helpen wij bedrijven met het automatiseren van de manier waarop zij overeenkomsten voorbereiden, ondertekenen , er actie op ondernemen en beheren.

De opnames van “How It’s Done” geven ons de fantastische mogelijkheid iedereen een kijkje te geven in hoe DocuSign bedrijven helpt met het automatiseren van het gehele overeenkomstenproces, van voorbereiding tot ondertekening en beheer.

– Charlie Weijer, Area Vice President Commercial Sales, DocuSign

De uitzending zal plaats vinden op zaterdag 22 februari 2020 om 17:00 op RTL Z. Ben jij, naast wat er in de uitzending te zien zal zijn, ook benieuwd hoe een film crew precies te werk gaat? In onze volgende blogpost vertellen we je alles over hoe het er tijdens de opnames aan toe ging.

Achter de schermen DocuSign