DocuSign in Glassdoor's Top 100 van beste werkplekken

Glassdoor heeft de Employees Choice Awards voor het jaar 2022 bekend gemaakt. We zijn trots dat we in de categorie "US large companies" uitgeroepen zijn tot nummer 27. In de categorie "technological organizations" staan we zelfs op plek 14!

Met honderdduizenden bedrijven die voor deze ranglijst in aanmerking komen, is het een grote eer om voor het zesde jaar op rij in de Top 50 zijn geëindigd. 

Lees hieronder wat een paar van onze werknemers op Glassdoor over ons hebben gezegd: 

“DocuSign is snel en innovatief bedrijf en maakt een grote impact. Iedere dag heb ik het gevoel dat ik meehelp iets nieuws op te bouwen, dat zowel waarde aan de technologie als de gehele beroepsbevolking toevoegt.”

"DocuSign is een fantastische plek om te werken. We nemen geweldig talent aan, en dat is te zien wanneer je met collega's samenwerkt. DocuSign waardeert haar werknemers en werkt hard aan het creëren van een ondersteunende, verrijkende omgeving, zelfs voor werknemers die vanuit huis werken. De teams bij DocuSign zijn hecht en werken goed en veel samen."

"Het leiderschapsteam bij DocuSign luistert écht naar werknemers en werkt constant aan zinvolle verandering."

"Geen enkel ander bedrijf bedient zowel de individuele consument als ook Fortune 500-bedrijven en overheden - wereldwijd. Het is heel cool mee te werken aan de toekomst van contracten, overeenkomsten en zakendoen, vooral als je nadenkt hoe in verschillende culturen overeenkomsten worden gesloten."

Lees meer reviews op Glassdoor

Wij streven ernaar een werkomgeving te creëren waar onze werknemers de mogelijkheid hebben om het werk van hun leven te doen. 

Bij dezen willen wij al onze medewerkers bedanken die de tijd hebben genomen om hun visie en mening te geven over hoe het is voor DocuSign te werken. Wij waarderen alle waardevolle feedback, omdat dat ons in staat stelt te verbeteren.

"We zijn erg trots dat onze werknemers DocuSign zes jaar op rij hebben beoordeeld als een van de top 15 tech-bedrijven om voor te werken. Het is een bewijs van onze uitzonderlijke winnende cultuur die is opgebouwd door ons geweldige team," zegt Dan Springer, CEO van DocuSign.

"Als we mensen vragen waarom ze bij DocuSign komen werken, is ‘voor het team’ verreweg de meest genoemde reden. We nemen uitzonderlijk talent aan dat slim en innovatief is, goed samenwerkt, gedreven wordt door een missie en ook lol heeft. En we zijn erg trots op het bedrijf dat we hebben opgebouwd. Als Chief-HR bij DocuSign voel ik me vereerd dat we opnieuw zijn opgenomen in de lijst van topbedrijven," aldus Joan Burke, onze Chief People Officer.

Bekijk hier de volledige lijst van genomineerden voor Glassdoor Best Places to Work in 2022.

Check onze vacatures voor meer informatie over de huidige carrièremogelijkheden bij DocuSign.

Gepubliceerd
Gerelateerde Topics