Pular para o conteúdo principal

Whitepapers

De papierloze toekomst van gezondheidszorg

Ziekenhuizen en praktijkruimtes zijn vaak uitgerust met de modernste instrumenten. Het steekt dus flink af als een patiënt dan bij binnenkomst een stapel papierwerk moet invullen. Bovendien is het handmatig invullen van gegevens erg tijdrovend en kan het leiden tot fouten.

Een farmaceutisch bedrijf kan klinische studies uitvoeren over een baanbrekend nieuw geneesmiddel, maar de documentatie en het ondertekenproces blijven vaak in het verleden steken. Formulieren e-mailen, faxen en per post verzenden, daarna wachten totdat de documenten zijn ondertekend en teruggestuurd, en ze dan wéér naar een andere locatie sturen – het kost enorm veel tijd en vertraagt het goedkeuringsproces alleen maar.

Deze vertraging heeft dure gevolgen: Het non-profitonderzoeksbureau AIIM (Association for Information and Image Management) schat dat het ondertekenen en verwerken van papieren documenten gemiddeld 5,50 euro per pagina kost. Gelukkig is er een betere, snellere en goedkopere manier om essentiële processen binnen de gezondheidszorg en life sciences papierloos te stroomlijnen. Ontdek in deze whitepaper hoe dat in z'n werk gaat.