On-Demand Webinar

Thuiswerken: een inleiding in e-handtekeningen en digitale ID-verificatie

De huidige coronacrisis en het "nieuwe normaal" brengen een aantal uitdagingen met zich mee. Zo is het in veel gevallen niet meer mogelijk om een natte handtekening onder een contract te zetten of op locatie de identiteit van een ondertekenaar te verifiëren. Dit brengt risico’s met zich mee: cybercriminaliteit, identiteitsdiefstal en diefstal van persoonsgegevens. Hoe ga je om met identificatie op afstand en vertrouw je iemand die je wellicht nog nooit hebt gezien?

Wij laten in deze webinar zien hoe je met behulp van DocuSign eSignature en ID-verificatie jouw processen kunt automatiseren om zo eenvoudig op afstand te kunnen blijven werken. Zo gaan we in op hoe je de identiteit van een persoon kunt garanderen en hoe digitale transacties op een praktische, veilige en transparante manier kunnen worden uitgevoerd terwijl de rechtsgeldigheid van de overeenkomsten wordt gewaarborgd.

In deze on-demand sessie leer je hoe je eenvoudig de identiteit van een ondertekenaar kunt bevestigen. Je profiteert van een exclusieve demonstratie van DocuSign's digitale identiteitsverificatie-oplossingen en een overzicht van onze klantverhalen.

Deze webinar is onderdeel van een serie webinars:

Laat op afstand werken je verkoopcyclus niet vertragen

Digitaliseer je gehele HR-proces, van werven tot met pensioen gaan

Het "nieuwe normaal": maak jouw bedrijf future-proof

Voertaal: Nederlands

Schrijf je in voor de webinar