Seal Software ondersteunt DocuSign Total Search en DocuSign Intelligent Insights om bedrijven te helpen hun omzetkansen te vergroten, nalevingsrisico's te identificeren en uitgaven en kosten terug te dringen in verband met het beheren en analyseren van contractuele overeenkomsten in de organisatie.

Total Search maakt het voor u gemakkelijk om overeenkomsten in al uw DocuSign-overeenkomsten te centraliseren en te bekijken, evenals in opslagplaatsen als Box, Dropbox, OpenText en SharePoint. Total Search pakt de metagegevens van DocuSign-enveloppen uit en automatiseert de ontdekking, OCR, indexering, ontdubbeling en on-boarding van overeenkomsten om de cruciale, tijdgevoelige stap in het overeenkomstproces aan te pakken.

Intelligent Insights biedt diepte en nauwkeurigheid in het proces van contractherziening door automatisch kernbegrippen en clausules bij gerichte overeenkomsten uit te lichten. Het systeem gaat verder dan het standaard uitpakken van gegevens, en gebruikt toonaangevende AI en algoritmen voor zelflerende systemen om de taal en clausulecombinaties te identificeren die relevant zijn voor uw onderneming. Bijvoorbeeld degenen die specifiek zijn voor de sector, soort contract en geografische locatie. 

 Intelligent Insights wordt geleverd met alle functies van Total Search en geeft u de kracht om:

  • Contracten te identificeren en te centraliseren van waar deze zich bevinden (d.w.z. DocuSign-accounts, netwerkschijven, harde schijven, softwaretoepassingen), uitpakken van meer dan 50 kernbegrippen van contracten en ervoor zorgen dat contractuele documenten en voorwaarden/clausules binnen die documenten eenvoudig kunnen worden doorzocht.
  • Train en verfijn zoek- en analysealgoritmen, gebaseerd op de specifieke contractclausules van uw eigen onderneming om nauwkeurigheid en relevantie te verbeteren.
  • Krijg inzicht in contractuele voorwaarden en gelijksoortige clausules binnen uw gehele onderneming, identificeer clausules die niet standaard zijn, en zorg ervoor dat de beste algemene voorwaarden van toepassing zijn op alle contracten, ongeacht de herkomst.
  • Ontvang in een vroeg stadium waarschuwingen over bekende contractuele problemen, zodat u snel corrigerende maatregelen kunt nemen en toekomstige kosten en risico's kunt vermijden. Krijg inzicht in de verschillen ten opzichte van goedgekeurde contractsjablonen.

Seal Software is de toonaangevende leverancier van AI-aangedreven contractontdekking, gegevensextractie en analyse. Met de zelflerende systemen en NLP-technologieën van Seal, kunnen ondernemingen contracten van elk soort bestand in hun netwerk lokaliseren, snel inzien wat de risico's en mogelijkheden zijn die in hun contracten zijn verborgen, en één enkel toegangspunt verschaffen voor alle contracten, ongeacht waar deze zich bevinden. Seal is gevestigd in de regio San Francisco, en ondersteunt wereldwijd ondernemingen om hun mogelijkheden te maximaliseren, kosten te verlagen en risico's betreffende contractuele documenten, systemen en processen te beperken. Ga voor meer informatie naar de website van Seal Software op seal-software.com.