DocuSign voor SAP, een volledig digitale bedrijfsoplossing

Transformeer uw bedrijf met de SAP® Signature Management applicatie van DocuSign. Wereldwijde bedrijven van elke omvang en uit elke branche ondergaan een digitale transformatie die cruciale bedrijfstransacties uitvoeren, veilig en beveiligd. Als globale wederverkoper van DocuSign, kent SAP als geen ander de ROI die haar klanten verkrijgen via het Digital Transaction Management van DocuSign: gestroomlijnde en verbeterde bedrijfsprocessen, kostenbesparingen, verbeterde compliance en nog veel meer.

Als u al klant van DocuSign bent met een SAP-oplossing, dan geniet u nu al van alle voordelen. Laat uw beheerder gewoon DocuSign inschakelen in SAP.

Meer informatie

Laat uw bedrijf groeien met DocuSign

Verbeter inkoopprocessen

Verbeter inkoopprocessen

SAP Ariba Contractmanagement en SAP Contract Lifecyclemanagement

Ga van een op papier gebaseerd inkoopsysteem naar de volledige digitale kracht van DocuSign en wordt efficiënter en kostenbesparend. Van inkooporders tot RFP's, de geautomatiseerde workflow van DocuSign biedt vooraf ingestelde routering en goedkeuringen. Stroomlijn processen door faxen, scannen en documenten met spoed te verzenden te elimineren. Met elektronische handtekeningen worden contracten binnen enkele minuten ondertekend en teruggezonden, wanneer, waar en op welk apparaat dan ook. En met DocuSign verminderen bedrijven het risico en blijven ze conform controletrajecten en certificaten betreffende voltooiing.

Vereenvoudig het aannemen, werf de besten

Vereenvoudig het aannemen, werf de besten

SAP Succesfactoren

Krijg baanaanbiedingen snel ondertekend en versnel papierwerk van nieuwe werknemers zodat u de beste medewerkers kunt aannemen en behouden. Met DocuSign legt u direct een aanbod aan uw kandidaat voor zodat deze het binnen een paar minuten elektronisch kan ondertekenen. Uw kandidaten de mogelijkheid geven om online documenten te bekijken en te ondertekenen, laat zien dat uw bedrijf bij de tijd is en met de blik op de toekomst, niet vastgeroest in het tijdperk van folders en metalen archiefkasten. Recruiters waarderen de oplossing van DocuSign waar alles 100% digitaal kan worden aangeboden en ondertekend, zodat er een papierloos kantoor ontstaat. Daarmee is er een geautomatiseerde workflow die direct inzicht geeft op het documentproces.

Versnel de verkoop, verbeter de zichtbaarheid

Versnel de verkoop, verbeter de zichtbaarheid

SAP Hybris

Sluit sneller en verbeter de service door van handmatige klantbetrekkingen naar een volledig digitale oplossing om te schakelen met SAP Hybris® Cloud for Sales. Sluit deals sneller door de noodzaak om papierwerk te printen en met spoed te verzenden te elimineren. Besluitvormers kunnen een document elektronisch ondertekenen zodra ze het op hun scherm zien. Werk efficiënter door documenten naar de juiste mensen te sturen en vervolgens het gehele ondertekeningsproces te volgen. En met een helder controletraject, certificaten van voltooiing en beveiligingszegels verzekert DocuSign de globale compliance van bedrijven.

Klaar om met DocuSign en SAP aan de slag te gaan?

Contact