Oracle en DocuSign geïntegreerde oplossingen

Papierloos. Krachtig. Betrouwbaar. Ontmoet een dynamisch duo – DocuSign en Oracle

Oracle cloudoplossingen en elektronische handtekeningen

Koppel Oracle met DocuSign en stroomlijn uw workflow

DocuSign werkt met de Oracle cloudoplossingen die u al gebruikt. Stroomlijn uw bedrijfsprocessen en u geniet van snellere goedkeuringen en contractondertekeningen. Geïntegreerde tracking en opslag van papierwerk betekent dat u tijd en geld bespaart. DocuSign heeft meerdere oplossingen die logisch en naadloos integreren met uw Oracle-applicaties.
Versla de concurrentie

Versla de concurrentie

Sluit sneller deals met de Digital Transactie Management oplossingen van DocuSign die al in uw Oracle cloudoplossingen zijn geïntegreerd
Stroomlijn bedrijfsprocessen

Stroomlijn bedrijfsprocessen

Vervang papier- en inktprocessen met geautomatiseerde workflows die cycli verminderen en geld besparen
Ontvang ongeëvenaarde betrouwbaarheid en beveiliging

Ontvang ongeëvenaarde betrouwbaarheid en beveiliging

Maak gebruik van hoogstaande beveiliging, naleving en betrouwbaarheid voor digitale transacties

eSignature-oplossingen voor Oracle

DocuSign voor NetSuite

Sluit deals sneller. De DocuSign voor NetSuite connector maakt het gemakkelijk om snel handtekeningen van klanten te verzamelen, te volgen en op te slaan. Transacties die soms dagen duurden om af te ronden, kunnen nu in slechts een paar minuten worden gedaan.

Meer informatie

DocuSign voor CPQ Cloud

Digitale end-to-end documentverwerking met DocuSign voor CPQ Cloud. Stroomlijn de verzameling van handtekeningen voor goedkeuringen en contracten, en volg en sla verkoopdocumentatie veilig op met een volledig controletraject.

Meer informatie

DocuSign voor Oracle Enterprise contracten

Voeg het gemak en de snelheid toe van elektronisch ondertekenen aan de contractmanagementoplossing van Oracle. Met DocuSign voor Oracle Enterprise Contract is het voor gebruikers eenvoudig om contracten ter elektronische ondertekening te versturen, het ondertekenproces te beheren, de ondertekengeschiedenis te bekijken en de opgeslagen elektronisch ondertekende contracten later te bekijken; een echte end-to-end ervaring.

Meer informatie

DocuSign voor PeopleSoft van Oracle

Vergroot de productiviteit door automatisch documenten voor elektronische ondertekening te versturen, vanuit de PeopleSoft SCMT applicatie. Gebruikers kunnen overal en op elk apparaat ondertekenen, en werknemers hebben inzicht in het ondertekenproces. DocuSign voor Oracle's PeopleSoft vereenvoudigt en stroomlijnt verder het gehele managementproces voor de toeleveringsketen.

DocuSign Adapter voor Oracle Integration Cloud Service

Vervang uw handtekeningprocessen van papier en inkt met volledig geautomatiseerde elektronische handtekeningworkflows. Gebruik eenvoudigweg de DocuSign Adapter (inbegrepen bij Oracle Integration Cloud Service) om een doel verbinding in de gewenste workflow op te stellen.

DocuSign Signature Appliance voor Oracle WebCenter content

Ga papierloos met de DocuSign Signature Appliance. Breid de robuuste contentmanagement mogelijkheden van Oracle WebCenter Content verder uit door een handige en soepele manier te bieden voor elektronische handtekeningen en goedkeuringen.

DocuSign voor Oracle Documents Cloud

Keur documenten sneller goed en onderteken ze, stroomlijn workflows en produceer resultaten met de eSignature-mogelijkheden van DocuSign voor Oracle Documents Cloud. Werk met een volledig, betrouwbaar en geïntegreerde samenwerkings- en workflowtool waarmee naleving van bedrijfspraktijken en wettelijke normen wordt gewaarborgd.

Klaar om met DocuSign voor Oracle aan de slag te gaan?

DOWNLOAD APP Contact opnemen met verkoopafdeling