Krijg elektronische handtekeningen vanuit uw Microsoft-applicaties

DocuSign + Microsoft = grotere productiviteit

Verstuur overeenkomsten en goedkeuringen ter ondertekening, rechtstreeks vanuit uw Microsoft-apps.

Via een strategische samenwerking met Microsoft op lange termijn, heeft DocuSign toonaangevende eSignature-apps en Digital Transaction Management (DTM) functionaliteiten ontwikkeld die beschikbaar zijn voor ondernemingen en consumenten en die vanuit Microsoft-applicaties kunnen worden gebruikt. Robuuste apps voor Word, Outlook, SharePoint, Dynamics 365 en Flow maken het voor organisaties van elke grootte en van elke branche en locatie mogelijk om snel en veilig zaken te doen, waar u ook bent, op elk tijdstip en vanaf elk apparaat.

eSign vanuit uw zakelijke Microsoft-applicaties

Verbeter productiviteit

Stroomlijn uw workflow. Onderteken elektronisch vanuit de Microsoft-apps die u kent en elke dag gebruikt. U hoeft voor elk document niet tussen verschillende apps te schakelen.
Digitaal ondertekenen bespaart tijd en geld

Bespaar tijd en geld

Doe veilig en effectief zaken vanaf uw favoriete Microsoft-producten. U hoeft niet meer af te drukken, te scannen, faxen of documenten ter ondertekening per post te verzenden.
Betere klantervaring

Maak uw klanten blij

Zorg dat uw zaken 100% digitaal zijn met DocuSign. Ontvang elektronische handtekeningen en onderteken waar en wanneer dan ook, op elk apparaat. eSigning is bij DOcuSign altijd GRATIS voor u of uw klanten.

DocuSign + Microsoft: alles komt samen

De snelheid, het gemak en de vereenvoudigde workflow van DocuSign plus de Microsoft-oplossingen maakt bankieren makkelijker dan ooit.

eSignature-oplossingen voor Microsoft

DocuSign voor Microsoft Word

DocuSign voor Word

DocuSign voor Word is makkelijk in gebruik en maakt het voor personen en organisaties mogelijk om belangrijke documenten van welke grootte dan ook vanuit Word te ondertekenen en veilig te versturen. Vergroot uw productiviteit en rond transacties sneller af door digitaal zaken te doen.

Download app
Meer informatie

DocuSign voor Microsoft Outlook

DocuSign voor Outlook

Met DocuSign for Outlook kunt u binnen een paar seconden elk document van Outlook ondertekenen en terugsturen. DocuSign werkt naadloos met Outlook, zodat u handtekeningen en andere informatie over documenten kunt verzamelen.

Download app
Meer informatie

DocuSign voor Microsoft SharePoint

DocuSign voor SharePoint

Met DocuSign voor SharePoint kunnen organisaties op wettelijke en veilige manier belangrijke documenten die elektronisch in SharePoint zijn opgeslagen, versturen, ondertekenen en volgen. Heb eenvoudig toegang tot documenten en beheer documenten vanaf één centrale plek zodat u uw productiviteit kunt vergroten, transacties sneller kunt uitvoeren, naleving kunt toepassen en uw zaken in beweging kunt houden.

Download app
SharePoint 2013/2016
SharePoint Online

DocuSign voor Microsoft Dynamics 365

DocuSign voor Dynamics 365

Verstuur overeenkomsten en goedkeuringen voor eSigning vanuit DocuSign voor Dynamics 365 CRM. Verbeter de klantervaring door end-to-end bedrijfsprocessen te automatiseren en ondersteun tegelijkertijd uw buitendienst door klantgegevens vast te leggen.

Download app
Meer informatie

DocuSign voor Microsoft Flow

DocuSign voor Microsoft Flow

Met Microsoft Flow stelt u geautomatiseerde workflows op tussen uw favoriete apps en diensten om bestanden te synchroniseren, kennisgevingen te ontvangen, gegevens te verzamelen en meer. Voeg DocuSign toe aan een werkstroom en verstuur automatisch uw overeenkomsten en goedkeuringen voor elektronische handtekeningen.

Meer informatie

Klaar om aan de slag te gaan met DocuSign voor Microsoft?

Download Apps Contact opnemen met verkoopafdeling