DocuSign voor Google-producten

Vereenvoudig uw leven en uw zaken met DocuSign voor Google

Eenvoudig online ondertekenen met DocuSign en Google

Krachtige ingebouwde integraties geven u een snelle en handige manier om documenten elektronisch te ondertekenen, documenten voor ondertekeningsverzoeken te verzenden en cruciale handelingen te verrichten binnen de Google-producten die u al gebruikt.

File icon with lines to indicate motion.

Stroomlijn uw workflow

Laat uw bedrijf groeien met de enige aanbevolen eSignature-oplossing voor G Suite.
Human with heart icon.

Maak uw klanten blij

Lever een intuïtieve gebruikerservaring een eenvoudige installatie—met het gemak waar uw klanten van zullen genieten.
Trophy with a star icon.

Presteer beter dan de concurrentie

Val op met snelle en betrouwbare digitale overeenkomsten en goedkeuringen.

eSignature-oplossingen voor Google

DocuSign voor G Suite

DocuSign voor G Suite

Als "Aanbevolen voor G Suite", integreert DocuSign rechtstreeks in de Google Cloud oplossingen. Integreer DocuSign met G Suite en u kunt direct aan de slag met handtekeningen vanaf Google Drive en Gmail.

Download app

DocuSign voor Google Drive

DocuSign voor Google Drive

Vanaf dezelfde plek waar u uw bestanden aanmaakt, bewerkt, deelt en opslaat, kunt u nu documenten ondertekenen en versturen zodat anderen het kunnen ondertekenen. Elimineer die onnodige stappen van documenten afdrukken, scannen en faxen. Verbeter uw productiviteit met de geïntegreerde workflow van DocuSign voor Google Drive.

Download app

DocuSign voor Gmail

DocuSign voor Gmail

Wijs een e-mailbijlage aan om documenten snel te ondertekenen zonder uw Postvak IN ooit te hoeven verlaten. U kunt ook handtekeningen van anderen aanvragen met slechts een paar simpele klikken. Bespaar kostbare tijd en geld door uw workflow te stroomlijnen.

Download app

eSign vanuit Google Docs

DocuSign voor Google Docs

Bespaar tijd door een DocuSign-workflow vanuit de editor van Google Docs te starten, of vanuit recente documenten. Wanneer een document klaar is, selecteert u naar welke map van Google Drive het moet worden opgeslagen.

Download app

DocuSign voor Chrome-extensie

DocuSign Chrome-extensie

Met de Chrome-extensie van DocuSign kunt u vanuit uw Chrome-browser documenten ondertekenen, versturen en beheren. Nadat u de app hebt geïnstalleerd, hebt u vanuit uw favoriete apps zoals Gmail en Dropbox, direct toegang tot DocuSign.

Download app

DocuSign Mobile voor Android

DocuSign Mobile voor Android

Verstuur onderweg, onderteken in het vliegtuig, beheer vanaf de bank. DocuSign vanaf elk apparaat. Met de mobiele app van DocuSign kunt u uw cruciale documenten wanneer en waar u maar wilt ondertekenen, versturen en beheren.

Download app

World Class Properties logo
Als makelaar bekijk en onderteken ik elke dag een hoop documenten. Met DocuSign voor Google is dit nu een soepele onderneming. In plaats van documenten opslaan, uploaden, ondertekenen en ze vervolgens mee te nemen om ze te versturen, kan ik dit nu allemaal vanaf Gmail doen. Het overzetten is heel eenvoudig en alles wordt automatisch terug naar de klant gestuurd. Ik bespaar vijf tot tien minuten op elke transactie en ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe eenvoudig het is om te gebruiken.
Chris Lopez

Eigenaar en makelaar

Veelgestelde vragen DocuSign voor Google

Kan ik de Google Apps gebruiken met mijn bestaande DocuSign-account?

Ja, installeer de app en log in met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord die u gebruikt bij het inloggen via het web. Al uw documenten en activiteiten synchroniseren op al uw apparaten met één gecentraliseerd DocuSign-account.

Heb ik een DocuSign-account nodig om de DocuSign Google apps te kunnen gebruiken?

U kunt elke Google Apps downloaden/installeren en een gratis DocuSign-account aanmaken, rechtstreeks vanaf de app en zo van start gaan. Aanmelden is altijd gratis en u kunt drie gratis handtekeningverzoeken versturen met uw gratis account. Installeer de apps vandaag nog!

  • DocuSign voor Google Drive (werkt met Gmail en Drive)
  • DocuSign mobiele app
  • DocuSign Chrome-extensie (werkt met de Chrome webbrowser)

Ik weet niet wat mijn gebruikersnaam en wachtwoord is.

U heeft toegang tot uw DocuSign-account vanuit Gmail, Drive, Chrome, de mobiele app of door in te loggen via www.docusign.net. Als u uw account via de Google app hebt aangemaakt, dan logt u in via Google Connect bij verschillende applicaties.

Is er een andere app voor Gmail dan Google Drive?

DocuSign voor Google Drive werkt met Gmail en Google Drive. Installeer de app één keer en gebruik vervolgens DocuSign vanuit Gmail en Drive.

  • Om in Gmail te openen: klik gewoon op de bijlage in uw e-mail, klik op de knop 'Openen met' en selecteer 'DocuSign'. Als u DocuSign niet zien, ga dan naar 'Meer apps verbinden'.
  • Om in Google Drive te openen: ga naar een document in Drive door met de rechtermuisknop op het document te klikken, 'Openen met' te selecteren en vervolgens 'DocuSign'.

Welke gegevens verzamelt DocuSign vanuit mijn Google-account en waarom?

De enige gegevens die via de API's van Google worden verzameld, zijn de specifiek geselecteerde documenten die door de gebruiker zijn geopend met de DocuSign-app. Er wordt geen toegang verschaft tot andere documenten in Google Drive, Google Documenten of Gmail van de gebruiker. Van elk document wordt een kopie gemaakt, zodat het via DocuSign eSignature kan worden verzonden. De verzamelde gegevens mogen niet gebruikt worden voor marketingdoeleinden of verstrekt worden aan gelieerde ondernemingen. DocuSign houdt zich aan Google’s Limited Use Requirements.

 Klaar om met DocuSign voor Google aan de slag te gaan?

DOWNLOAD APP Contact opnemen met verkoopafdeling