FineMark Bank Customer Hero Image

OakNorth transformeert de afhandeling van overeenkomsten met de DocuSign Agreement Cloud

OakNorth, een van de snelst groeiende FinTech-bedrijven van Europa, wilde de afhandeling van overeenkomsten transformeren en heeft voor DocuSign Agreement Cloud gekozen om hen daarbij te helpen.

Achtergrond

Dankzij de dozijn toepassingen en 350 kant-en-klare integratiemodules voor toepassingen van derden kan OakNorth met DocuSign Agreement Cloud sneller zakendoen en profiteert het bedrijf van minder risico, lagere kosten en een betere ervaring voor klanten, partners én medewerkers.

Al deze factoren samen helpen ons om klanttransacties sneller uit te voeren. Deze laatste overeenkomst bewijst eens te meer dat we blijven innoveren om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Amir Nooriala
Chief Operating Officer
OakNorth

De innovatieve bank zag al vroeg de voordelen van Agreement Cloud, het platform dat nieuwe SaaS-toepassingen mogelijk maakt en een opstapje vormt naar een wereldwijde markt met een waarde van 50 miljard dollar.

Overeenkomsten stroomlijnen en de contractcyclus verkorten

Dankzij de implementatie van DocuSign eSignature en DocuSign CLM (Contract Lifecycle Management) in combinatie met de Salesforce-integratiemodule kon OakNorth het opstellen van zakelijke overeenkomsten stroomlijnen, sneller goedkeuringen verkrijgen en de totale contractcyclus verkorten.

Voor elke lening die OakNorth Bank verstrekt, moet een overeenkomst worden ondertekend. Dankzij de integratie met Salesforce worden overeenkomsten nu rechtstreeks vanuit het CRM-systeem getriggerd. Hierdoor kunnen documenten automatisch worden gegenereerd en ter ondertekening worden verzonden rechtstreeks vanuit de omgeving waarmee de medewerkers toch al vertrouwd zijn.

Bovendien geeft de rapportagefunctionaliteit van de oplossing OakNorth diepgaand inzicht in de status van elk contract. DocuSign CLM maakt niet alleen het verwerken van overeenkomsten efficiënter, maar ook het opslaan, raadplegen en doorzoekbaar maken van documenten om aan de toepasselijke nalevingsvereisten te voldoen.

Efficiënter werken in de cloud

OakNorth kreeg onlangs erkenning als een van de meest waardevolle FinTech-bedrijven van Europa. Dankzij stijgende winsten en een solide financiële basis onderscheidt het bedrijf zich van zijn concurrenten

We zijn verheugd om OakNorth een schaalbare oplossing te kunnen bieden via DocuSign Agreement Cloud. Hierdoor kunnen ze niet alleen efficiënter werken, maar krijgen ze ook volledig inzicht in de status van overeenkomsten als onderdeel van hun bedrijfsvoering
Ronan Copeland
VP of Commercial Sales
Docusign