De DocuSign Groenscore

Productiviteit verhogen? Papierloos werken zal uw bedrijf en de natuur goed doen

Voor ondertekenen worden vijf pagina's per document berekent. Voor het verzenden gaan we uit in de berekening van vijf pagina's per document per persoon.

0

Hout (kg)

1 boom = 5022 kg hout

Ontdek meer

1 boom = 5022 kg hout

Bespaar bomen met elektronische handtekeningen

Bomen bieden leefgebieden voor dieren, zet CO2 om in zuurstof en helpen ons water schoon te maken. Alleen al in 2016 heeft het wereldwijde netwerk van DocuSign 436 hectare aan bomen bespaard. *

*Bron: DocuSign Blog VK, “Celebrate Earth Day & Switch from Paper to Pixels”

0

water (liter)

Ontdek meer

Bespaar water met elektronische handtekeningen

Iedereen weet dat papier wordt gemaakt van bomen. Maar het proces vereist ook water, meer dan elf liter per vel. * Door papier te vervangen, bespaart DocuSign het gebruik van dus ook veel water.

*Bron: Atlantic Monthly

0

Geld (Euro)

Ontdek meer

Bespaar geld met elektronische handtekeningen

Papier kost tot € 1.000 per ton, maar het heeft ook verborgen kosten: de gemiddelde medewerker verspilt ruim € 19.000 per jaar * door met papieren processen te werken.

*Bron: IDC

0

Tijd (Uren)

Ontdek meer

Bespaar tijd met elektronische handtekeningen

We besteden elke dag gemiddeld 30 minuten aan het zoeken naar papieren documenten - 16 dagen per jaar! * Met DocuSign is er geen papier te verliezen, waardoor u waardevolle tijd terugkrijgt.

*Bron: Harmon.ie

Wat draagt uw bedrijf bij aan de toekomst van onze planeet?

Bomen. Water. Koolstof uitstoot. De milieu-impact van papierproductie voor gebruik in documentintensieve zakelijke workflows is aanzienlijk, maar ook vermijdbaar. In een digitaal tijdperk is er natuurlijk een veel betere manier.

DocuSign stelt bedrijven van elke omvang in staat om papieren documenten en hun processen te vervangen. Verras uw klanten met DocuSign's gebruiksvriendelijke eSignature-oplossing voor het ondertekenen, verzenden en beheren van documenten. Hierdoor bespaart u tijd, geld en de natuur.

Met DocuSign werkt u groener

Gebruikt u DocuSign nog niet?

PROBEER GRATIS