DocuSign electronic signature app for personal esigning

Persoonlijk

Eenvoudig. Snel. Veilig. DocuSign welk document dan ook met slechts een paar klikken op uw mobiele apparaat.

"onvoorstelbaar! Mijn favoriete app aller tijden! Enorm bedankt voor het maken van zo'n gebruiksvriendelijke en intuïtieve oplossing voor het ondertekenen van documenten."

Steve Soelberg

Legally-binding documents esigned on your mobile device

Van begin tot eind in slechts een paar minuten!

De elektronische ondertekening app van DocuSign biedt consumenten en professionals een eenvoudige manier om op juridisch bindende manier documenten te ondertekenen te retourneren, van welke plek, wanneer en op welk apparaat dan ook. En het mooiste van alles: ondertekenen is gratis.

Meer informatie
DocuSign mobile app for businesses

Gemaakt voor professionals

Voer uw zaken veilig en efficiënt uit, waar en wanneer u maar wilt. DocuSign op elk apparaat.

"Met DocuSign werk ik nu geheel zonder papieren, en dat levert mij een extra dag per week op"

Sean Moore
REMAX - Boone Realty

Het is uw bedrijf. Alleen sneller en veiliger.

Met de mobiele app van DocuSign kunnen professionals nu hun werk sneller gedaan krijgen, zonder dat ze op kantoor moeten zijn. Bereid documenten voor en verstuur ze ter ondertekening, rond persoonlijke ondertekening af en krijg direct inzicht in de status van uw documenten, rechtstreeks vanaf uw smartphone of tablet met onze app voor elektronisch ondertekenen.

Meer informatie
DocuSign mobile app for enterprise

Ontwikkeld voor ondernemingen

Geef uw werknemers de tools om succesvol te zijn en uw klanten blij te maken.

"DocuSign biedt verkoopvertegenwoordigers de mogelijkheid om tijdens een vergadering met een klant een voorstel en contract ter plekke op te stellen en deze op de tablet te ondertekenen, en dat allemaal tijdens één vergadering."

Terry Connell
Senior Vice President of Comcast

DocuSign mobile online esignature app for enterprise business

Laat uw bedrijf groeien. Betrek uw klanten met een eSignature app voor elk apparaat.

Met DocuSign, kunnen medewerkers veilig bedrijfskritische transacties verzenden, ondertekenen en beheren, van waar dan ook. Uw klanten kunnen transacties snel en eenvoudig afronden, gewoon vanaf hun smartphone of tablet. DocuSIgn biedt online handtekening-apps die native zij voor elk mobiel platform.

Meer informatie
DocuSign mobile app for developers

Ontwikkeld voor ontwikkelaars

Gebruik de kracht van 's werelds meest vertrouwde eSignature- en digitale transformatie managementoplossing in uw mobiele app.

"Klanten waarderen de mogelijkheid om digitale transacties te beheren en documenten elektronisch te ondertekenen met onze mobiele app, die gebouwd is met de DocuSign mobiele SDK."

Santosh Khare,
CEO of Touchbase

DocuSign Mobile SDK

Integreer DocuSign in uw app. Maak uw klanten blij. Zo simpel is het.

Stel uw gebruikers in staat om contracten af te ronden, accounts te openen, afleveringen op te zetten en te bevestigen en arbeidsovereenkomsten te voltooien, binnen enkele minuten en rechtstreeks va af uw app. Het integreren van DocuSign's eenvoudige, veilige mogelijkheden in uw apps met de DocuSign Mobile SDK is snel en eenvoudig; u bouwt uw eerste prototype binnen het uur.

Meer informatie
 
 

Download onze gratis mobiele app

Apple App Store Icon
Google Play Store Icon
Windows Store Icon

Veelgestelde vragen over de mobiele app

Kan ik de mobiele elektronische ondertekening app gebruiken met mijn bestaande DocuSign-account?

Ja. Download de DocuSign mobiele app en log in met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord die u gebruikt bij het inloggen via het web. Al uw documenten en activiteiten synchroniseren op al uw apparaten met één gecentraliseerd DocuSign-account.

Heb ik een DocuSign-account nodig om de mobiele app te kunnen gebruiken?

Ja. U kunt de mobiele app downloaden en een gratis DocuSign-account aanmaken, rechtstreeks vanaf de app en zo van start gaan. Aanmelden is altijd gratis en u kunt drie gratis handtekeningverzoeken versturen met uw gratis account. Download de app vandaag nog!

Is de mobiele app van DocuSign gratis?

Ja. de DocuSign mobiele eSignature app is gratis om te downloaden. Bestaande klanten kunnen met dezelfde e-mail en wachtwoord aanmelden voor toegang tot hun account. Nieuwe klanten kunnen zich in de app voor een gratis account aanmelden.

Zijn mijn klanten verplicht om de mobiele app te downloaden om te kunnen ondertekenen?

Nee. De mobiele app is voor uw klanten niet vereist om documenten te ondertekenen en te verzenden. DocuSign's online handtekeningen app biedt echter extra functies met een gratis account, zoals push-berichten wanneer een document klaar is om ondertekend te worden, gecentraliseerde opslag voor alle voltooide documenten, native ondertekeningsoplossingen en meer.

Op welke apparaten werkt de mobiele eSignature app?

DocuSign heeft een volledige suite aan mobiele apps voor iPad, iPhone, Android-appararen, Windows 8, Windows 10 en Windows Phone-apparaten.

Als ik via de mobiele app een DocuSign-abonnement aanschaf, kan ik dan nog steeds de webversie gebruiken?

Ja. U hebt toegang tot de functies onder uw abonnement op elk apparaat en platform. Meld u zich gewoon aan via www.docusign.net met uw gebruikersnaam en wachtwoord dat u op de app hebt aangemaakt, en u hebt direct toegang tot dezelfde geweldige functies.