Pular para o conteúdo principal

Live Webinar

Eenvoudig de identiteit van je ondertekenaar verifiëren met DocuSign Identify

Voor veel belangrijke overeenkomsten zoals het aanvragen van een lening of het openen van een bankrekening moet de identiteit van de ondertekenaar geverifieerd worden. Dit soort gevoelige transacties worden echter steeds vaker online uitgevoerd. Hierdoor ontstaan er uitdagingen met betrekking tot de veiligheid en betrouwbaarheid van gegevens. Hoe verifieer je eenvoudig en veilig de identiteit van je ondertekenaar zonder hier fysiek voor aanwezig te hoeven zijn?  

Tijdens deze on-demand webinar laten we zien hoe je met behulp van DocuSign Identify de identiteit van je ondertekenaar digitaal en op elk gewenst moment kunt verifiëren. Dankzij de plug and play opzet kies je eenvoudig je gewenste identificatiemethode en kunnen je de identiteit van ondertekenaars op elk mobiel apparaat bevestigen, waar en wanneer dan ook. Aan de hand van een demo en klantverhalen laten we zien hoe online identiteitsverificatie niet alleen makkelijker en goedkoper, maar ook veiliger is.

Bekijk de webinar nu! 

Deze webinar is onderdeel van onze Digital Day webinar serie:

In één stap betalingen en handtekeningen aanvragen met DocuSign PaymentsStroomlijn je contractproces: sneller en eenvoudiger zakendoen met DocuSign CLM