Nieuw: Signing Insights voor eSignature

Dagelijks verzamelen organisaties data over hun zakelijke overeenkomsten – of het nu gaat om verkoopcontracten of leningsovereenkomsten. Maar veel van deze data is niet toereikend om er effectieve bedrijfsvoering op te baseren. Volgens Forrester wordt gemiddeld 60% tot 73% van alle data binnen een bedrijf niet ingezet voor analyses. Een gemiste kans, want als je toegang hebt tot waardevolle informatie en deze op een goede manier kunt inzetten, brengt dat veel organisatorische voordelen met zich mee. Met de juiste data kun je namelijk efficiëntie verhogen, besluitvorming versnellen en financiële resultaten verbeteren.

Bij DocuSign is het onze missie om onze klanten te helpen hun bedrijf te laten groeien. Toegang hebben tot waardevolle data is daarbij van groot belang. Daarom presenteren wij met trots Signing Insights voor eSignature. Signing Insights is een nieuwe datavisualisatietool waarmee admins het gedrag van ondertekenaars beter kunnen begrijpen.

Organisaties beschikken hiermee over nieuwe datapunten, zoals de mogelijkheid om inzicht te krijgen in het traject van ondertekenaars, gefilterd op sjablonen, powerforms, apparaten, gebruikte browsers en meer. Met deze data kan worden geïdentificeerd waar ondertekenaars moeilijkheden ondervinden in het ondertekeningsproces en dus mogelijk kunnen afhaken. Deze informatie kan vervolgens worden gebruikt om het traject van de ondertekenaar te optimaliseren en zo het aantal voltooide overeenkomsten te verhogen. Een admin kan bijvoorbeeld zien dat ondertekenaars bij een bepaald sjabloon aan het begin van ondertekensessie vaak afhaken. De admin kan zich dan richten op het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van het sjabloon om zo het traject voor de ondertekenaar soepel te laten verlopen.

Met Signing Insight kun je door:

  1. krachtige datavisualisaties eenvoudig patronen identificeren
  2. nauwkeurige filters waardevolle inzichten ontdekken
  3. een gebruiksvriendelijk dashboard self-service analyses uitvoeren

Ontdek belangrijke inzichten die tot betere resultaten leiden. Door Signing Insights begrijp je je ondertekenaars beter, zodat je een optimale ondertekenervaring kunt bieden. Maak éénvoudig krachtige datavisualisaties, signaleer snel patronen en doe diepgravend onderzoek met robuuste filters. Zo zet je data om in actie.

Leer meer over Signing Insights in onze gebruikshandleiding.

De gefaseerde uitrol begint vandaag en zal in de komende weken worden voltooid.

Tom de Vries, Marketing Specialist
Auteur
Tom de Vries
Marketing Specialist
Gepubliceerd
Gerelateerde Topics