DocuSign in de Glassdoor Top 100 voor beste werkplekken

Nieuws waar we trots op zijn! Bij Glassdoor’s Employees’ Choice Awards 2021 zijn we in de categorie “U.S. large companies” uitgeroepen tot nummer 15. Dit is het vijfde jaar op rij dat DocuSign in de top 25 staat en het tweede jaar dat we in de top 15 zijn geëindigd. 

Glassdoor DocuSign

Om dit te vieren hebben we een paar Glassdoor-reviews van onze collega’s op een rijtje gezet.

“Een ding dat ik echt waardeer is de transparantie – Dan en Joan beantwoorden tijdens onze cross-company bijeenkomsten alle vragen in live en recht door zee. We hebben zelfs een paar maanden geleden onze werknemersdiversiteitsresultaten op onze website gepubliceerd.”

Het bedrijf is innovatief en heeft een sterke cultuur waarin iedereen authentiek en oprecht zorgzaam is. DocuSign verricht ongelooflijk veel werk om een inclusieve werkomgeving te bewerkstelligen!”

“Ik ben overweldigd door de steun en zorg die iedereen – van de executives tot management en directe collega’s – heeft getoond.”

“Het bedrijf presteert zeer goed en groeit snel. Daarnaast laten de executives zien dat zij zich inzetten voor sociale thema’s, het milieu, diversiteit en inclusie. Dit was bij andere grote bedrijven waarvoor ik gewerkt heb niet altijd het geval. Ze voegen daadwerkelijk daad bij het woord door genoeg middelen in te zetten, serieuze strategische actie te ondernemen, en altijd hun impact te volgen zodat ze zichzelf ter verantwoording kunnen roepen.”

Lees meer reviews op Glassdoor

Wij vinden het belangrijk dat iedereen die bij DocuSign werkt zich kan ontwikkelen en dat ze met trots kunnen zeggen dat ze het beste werk van hun leven doen. Onze dank gaat uit naar al onze medewerkers die de tijd hebben genomen om hun ervaringen over DocuSign te delen. We waarderen alle waardevolle feedback die ons steeds helpt te verbeteren.

“Het is mooi en ontroerend om te zien dat onze medewerkers de tijd hebben genomen om een review over DocuSign op Glassdoor te schrijven. Vooral omdat ze dit jaar veel werk te doen hadden – in veel gevallen vanuit huis, soms zelfs met de zorg voor schoolgaande kinderen die ook noodgedwongen thuis moesten blijven”, aldus Dan Springer, CEO van DocuSign.

“Als bedrijf willen we altijd blijven evolueren. Met name afgelopen jaar hebben we veranderd hoe we onze medewerkers zien. Waar we ze voorheen zagen als professionals in marketing, sales, engineering, etc. zien we ze nu als holistische mens- ouders, kinderen, echtgenoten en partners. Als HR-professional was ik altijd trots als DocuSign hoog op Glassdoor stond, maar dit jaar ben ik vooral trots als persoon dat ik onderdeel van DocuSign ben”, aldus Joan Burke, onze Chief People Officer.

Benieuwd naar wie er nog meer in de top 100 staan? Je kunt de volledige ranking bekijken op Glassdoor Best Places to Work in 2021.

Om meer te weten te komen over de huidige carrièremogelijkheden bij DocuSign, kun je onze vacatures hier bekijken.

Tom de Vries, Marketing Specialist
Auteur
Tom de Vries
Marketing Specialist
Gepubliceerd
Gerelateerde Topics