Maak kennis met eSignature SMS Delivery en bereik ondertekenaars nóg sneller

Docusign introduceert SMS Delivery voor eSignature

De afgelopen tien jaar is het gedrag van consumenten flink veranderd. Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig voor om belangrijke informatie te bekijken en te delen via hun mobiele telefoon. Uit onderzoek blijkt dat consumenten belangrijke meldingen maar liefst 2,5 keer liever via een sms'je krijgen dan per e-mail.

Ondanks deze ontwikkeling is e-mail nog steeds het oude vertrouwde medium om belangrijke informatie te delen. Maar aangezien mensen voortdurend worden overspoeld met e-mails, wordt de kans dat e-mails ongezien 'verdwijnen' in het postvak van klanten ook steeds groter.

We zijn ervan overtuigd dat slechts één communicatiemiddel niet meer toereikend is om te waarborgen dat ondertekenaars belangrijke documenten hebben ontvangen of voltooid. Daarom kondigen we nu met trots SMS Delivery aan: een nieuwe manier om je ondertekenaars te bereiken. Nu krijgen je klanten in real-time een sms-melding op hun mobiel wanneer je een e-mail stuurt. 

  • Groter bereik: mondiale bereikbaarheid en beschikbaar in 180 landen, zodat je ondertekenaars over de hele wereld kunt bereiken. 
  • Sneller zakendoen: profiteer van zowel e-mails als sms-meldingen in real-time voor een hoger reactiepercentage en snellere retourzending van ondertekende documenten. 
  • Optimale klantervaring: combineer SMS Delivery met onze Responsive Signing-functie voor de ideale ondertekenervaring, zodat jouw bedrijf uitblinkt. 

Transformeer je bedrijf met een meerkanaals communicatiemiddel. Met SMS Delivery garandeer je ondertekenaars een betere ervaring en handel je zakelijke transacties sneller af. Of het nu gaat om de onboarding van nieuwe medewerkers of het verzenden van een verzekeringsverlenging, met sms-meldingen zijn er eindeloos veel mogelijkheden. 

Klanten van DocuSign, zoals A-MAX Auto Insurance, gebruiken sms-meldingen om hun klanten sneller te bereiken.

"Het is super dat we onze klanten via een sms-bericht kunnen verzoeken een document te ondertekenen. Hierdoor kunnen we klanten een soepele ervaring bieden en de doorlooptijd verkorten. En het mooiste is: we hadden verder geen integratiemodules nodig om deze sms-meldingen in te stellen. Het is net zo eenvoudig als per e-mail een DocuSign-documentmap sturen."  

- Alishan Dhanani, A-MAX Auto Insurance

Wil jij ook aan de slag met eSignature SMS Delivery?

Neem dan contact op met onze salesafdeling of bekijk de handleiding.
Kirsten Moorman
Auteur
Kirsten Moorman
Marketing Manager
Gepubliceerd
Gerelateerde Topics