DocuSign MomentumLive Europe 2020: Best practices voor het “nieuwe normaal”

Best practices voor het “nieuwe normaal”

Op 14 mei organiseren we een extra speciaal MomentumLive Europe 2020. In een wereld die veranderd is door COVID-19, zal dit virtuele evenement focussen op wat het meest belangrijk is; elk individu en bedrijf te helpen zich aan te passen en deze crisis te overwinnen.

Livestream: Donderdag 14 mei 10:30 - 11:30 CEST

Nu meer dan ooit tevoren moeten organisaties zich snel aanpassen aan het op afstand werken zaken te kunnen blijven doen. Daarom zal dit evenement presentaties bevatten van Europese bedrijven die zich aanpassen aan het “nieuwe normaal” op manieren die niet alleen de mogelijkheid geven om "normaal" zaken te kunnen blijven doen, maar ook:

  • kosten te verminderen
  • resultaten te verbeteren

Registreer je hier om de livestream te bekijken

We zullen sprekers hebben van Santander, Schneider Electric, TeleDoctor24, Generali, en DocuSign experts. We zullen onderwerpen bespreken, zoals:

  • best practices and ervaringen 
  • live demos 
  • het toekomstbestendig maken van je organisatie

Zij zullen bespreken hoe DocuSign eSignature en de Agreement Cloud ingezet worden om zaken te kunnen blijven doen, de kosten te kunnen verlagen en de resultaten te verbeteren.

In 60 minuten zal dit evenement je helpen om nieuwe technologieën te omarmen, zodat je je kunt voorbereiden, aanpassen en positioneren om huidige en toekomstige uitdagingen te overwinnen. Word geïnspireerd door de ervaringen van anderen die succesvol gebruik maken van DocuSign. Door samen te werken passen we ons aan en overwinnen we alles.

Zet het in je kalender

MomentumLive Europe 2020, Donderdag, 14 mei, 10:30 CEST

Voertaal: Engels met Nederlandse ondertiteling.

We weten dat je tijd kostbaarder is dan ooit, klik hier om deel te nemen en vind een pad naar een snellere en efficiëntere manier van zakendoen. 

MomentumLive Europe 2020

Kirsten Moorman
Auteur
Kirsten Moorman
Marketing Manager
Gepubliceerd