Verzenden, ondertekenen en samenwerken met DocuSign eSignature voor Slack

Soms lijken er niet genoeg uren in een dag te zitten. En nu het erop lijkt dat we voorlopig nog wel even op afstand zullen werken, zoeken we allemaal naar technologieën die onze productiviteit verhogen en ons leven makkelijker maken.

"Daar heb je een app voor" klinkt het dan ook steeds vaker. Maar bij elkaar opgeteld zijn dat stiekem nogal wat apps. Dat betekent ook: extra ruis, meer verspilde tijd omdat je tussen al die apps moet navigeren en minder tijd om productief te zijn. Als je een salescontract doorneemt of het nieuwste HR-beleid ondertekent, wil je vooral dat alles snel en simpel werkt.

Daarom heeft DocuSign nu de krachten gebundeld met Slack. Samen hebben we de krachtige DocuSign eSignature-oplossing gecombineerd met het gebruiksgemak van het Slack-berichtenplatform en zijn handige kanalen. Met de apps en integraties in Slack kun je belangrijke gebeurtenissen en informatie delen met je team. Verder maakt deze integratie het mogelijk documenten rechtstreeks te verzenden naar de plek waar je team toch al samenwerkt, om ze daar te laten ondertekenen. En dat zonder van app te wisselen, tijd te verspillen of de productiviteit uit het oog te verliezen. De voordelen:

  • Sneller werken: krijg toegang tot een bibliotheek met sjablonen voor veelvoorkomende documenten zoals onboardingspapieren, salescontracten, bedrijfsbeleid en meer (of je eigen aangepaste overeenkomst), en verzend en onderteken deze vervolgens met één klik vanuit Slack.
DocuSign eSignature and Slack

 

  • Altijd op de hoogte: ontvang in realtime meldingen wanneer overeenkomsten zijn verzonden of ondertekend en stuur herinneringen om andere betrokkenen documenten te laten ondertekenen.
DocuSign eSignature and Slack

 

  • Minder risico's: Met een juridisch bindende en algemeen geaccepteerde e-handtekening van DocuSign worden versleutelde overeenkomsten automatisch gearchiveerd. Daarna blijven ze altijd toegankelijk.

Wil je het zelf uitproberen? Installeer dan de nieuwe DocuSign eSignature-app voor Slack en raadpleeg de handleiding voor DocuSign eSignature om te ontdekken hoe je optimaal gebruik kunt maken van de integratie.

 

Tom de Vries, Marketing Specialist
Auteur
Tom de Vries
Marketing Specialist
Gepubliceerd