DocuSign Digital Day: Slimmer, eenvoudiger en veiliger (thuis)werken

DocuSign Digital Day September

Het is weer zover. De vakantieperiode is over en het is tijd om terug aan het werk te gaan. Voor velen betekent dit nog steeds dat er vanuit huis gewerkt moet worden, maar langzaam beginnen ook steeds meer mensen vanuit kantoor of op andere locaties te werken. Waar je ook werkt, het is belangrijk dat je je werk goed en veilig kunt uitvoeren.

Ter ondersteuning organiseren wij op 23 september wederom een DocuSign Digital Day, boordevol webinars die je helpen slimmer, eenvoudiger en veiliger te werken, thuis én op kantoor. 

Registreer je nu voor een of meerdere sessies via de onderstaande links. Mocht je er niet bij kunnen zijn, schrijf je dan alsnog in en ontvang achteraf een opname van de webinar(s) in je inbox.

10:00 - 10:45: Alles wat je moet weten over elektronische handtekeningen in Nederland

12:00 - 12:45: Volledig digitaal werken met de DocuSign Agreement Cloud

14:00 - 14:45: Verder gaan dan eSignature: Identiteitszekerheid toevoegen met DocuSign Identify

 10:00 - 10:45: Alles wat je moet weten over elektronische handtekeningen in Nederland

Bij welk bedrijf of op welke afdeling je ook werkt, overeenkomsten zijn overal. Echter is het handmatig (laten) ondertekenen van die overeenkomsten niet meer van deze tijd. Zo moeten overeenkomsten op elk moment, vanaf elk apparaat en waar dan ook ondertekend kunnen worden. 

Met behulp van onze oplossing voor digitaal ondertekenen kun je eenvoudig al je contracten elektronisch afhandelen, waar en wanneer je maar wilt. 

Maar wat houdt elektronisch ondertekenen precies in? In deze 45-minuten durende webinar zullen we antwoord geven op vragen zoals:

  • Wat zijn elektronische handtekeningen?
  • Wat zijn de voordelen?
  • Welke soorten elektronische handtekeningen zijn er?
  • Zijn e-handtekeningen veilig en rechtsgeldig?

Tevens laten we aan de hand van een demo zien hoe onze eSignature tool werkt, bespreken we een aantal use cases en geven we live antwoord op al je vragen tijdens de Q&A.

Schrijf je nu in! 

12:00 - 12:45: Volledig digitaal werken met de DocuSign Agreement Cloud

Een overeenkomst is niet zomaar een document. Het is wat bedrijven in staat stelt om vooruitgang te boeken tussen organisaties en hun werknemers, partners en klanten.

Met de DocuSign Agreement Cloud is er nu een mogelijkheid voor organisaties om hun contractsystemen te moderniseren om het volledige overeenkomstenproces te verbinden en te automatiseren.

Met meer dan een dozijn applicaties en meer dan 350 voorgebouwde integraties, kun je nu verouderde, op papier gebaseerde en onhandige handmatige processen elimineren. Iedereen in het afhandelproces kan gemakkelijk zien er van ze verwacht wordt, om dit vervolgens sneller, met minder fouten en veel minder frustratie te kunnen doen.

Meld je aan voor deze 45-minuten durende webinar en kom erachter hoe je sneller, eenvoudiger en met minder kosten en risico’s zaken kunt doen. 

Schrijf je nu in!

14:00 - 14:45: Verder gaan dan eSignature: Identiteitszekerheid toevoegen met DocuSign Identify

Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat bij belangrijke overeenkomsten de identiteit van de ondertekenaar geverifieerd moet worden. Dit soort gevoelige transacties worden echter steeds vaker online uitgevoerd. Hierdoor ontstaan er uitdagingen met betrekking tot de veiligheid en betrouwbaarheid van gegevens. Hoe verifieer je eenvoudig en veilig de identiteit van je ondertekenaar zonder hier fysiek voor aanwezig te hoeven zijn?  

Tijdens deze 45-minuten durende webinar laten we zien hoe je met behulp van DocuSign ID-verificatie de identiteit van je ondertekenaar digitaal en op elk gewenst moment kunt verifiëren. Aan de hand van een demo en klantverhalen laten we zien hoe online identiteitsverificatie niet alleen makkelijker en goedkoper, maar ook veiliger is.

Schrijf je nu in!

Kirsten Moorman
Auteur
Kirsten Moorman
Marketing Manager
Gepubliceerd