DocuSign Digital Day: On-demand webinars

 

Digital Day

In deze bijzondere tijd is het voor veel organisaties een uitdaging om zich aan te passen aan het "nieuwe normaal", waaronder het werken op afstand.

Ter ondersteuning hebben wij op woensdag 3 juni een Digital Day vol met live webinars georganiseerd. Tijdens deze webinars zijn we ingegaan in op de uitdagingen van het werken op afstand en hebben we besproken hoe DocuSign je hierbij kan helpen.

De opnames van deze webinars zijn nu beschikbaar. Schrijf je nu in om ze te bekijken en leer aan de hand van klantverhalen en productdemonstraties hoe je jouw roadmap aan kunt passen aan het "nieuwe normaal" om zo je werk te kunnen blijven doen, waar en wanneer dan ook. Registreer je nu voor een of meerdere sessies via de onderstaande links en ontvang de opnames in je inbox:

DocuSign voor Sales: Laat op afstand werken je verkoopcyclus niet vertragen

Ondanks dat veel werknemers nu vanuit huis moeten werken, gaat de verkoop gewoon door. DocuSign staat klaar om je te helpen met het behouden van continuïteit in het behalen van je targets en de groei van je bedrijf. Ten tijde van de coronacrisis steunt DocuSign organisaties die zich moeten aanpassen aan het "nieuwe werken", waarbij overeenkomsten en deals op afstand gesloten moeten worden.

In deze webinar gaan we in op de oplossingen die ingezet worden om bedrijven te helpen met het aanpassen aan het “nieuwe normaal”. Van het gebruik van elektronische handtekeningen tot de inzet van volledige Contract Lifecycle Managementoplossingen. Dankzij de integratie met Salesforce en meer dan 350 andere software providers, kun je met DocuSign je workflow eenvoudig integreren en automatiseren om zo steevast zaken te kunnen blijven doen.

Bekijk de opname >

DocuSign voor HR: Digitaliseer je gehele HR-proces, van werving tot pensionering

Nu we ons aan moeten passen aan het”nieuwe normaal”, wordt het steeds moeilijker voor HR-teams om op afstand nieuwe werknemers te werven en andere personeelszaken te regelen. In tijden van disruptie en onzekerheid vanwege COVID-19, schiet DocuSign te hulp.

Zo werken we met HR-teams die belangrijke beslissingen moeten nemen met betrekking tot het op afstand ondersteunen van hun teams. In deze webinar gaan we in op hoe organisaties de DocuSign Agreement Cloud inzetten om zo door te kunnen gaan met het werven van talent, het onboarden van nieuwe werknemers en het uitvoeren van andere personeelszaken. DocuSign integreert met meer dan 350+ platformen, waardoor het nog nooit zo makkelijk is geweest om je workflow te stroomlijnen.

Meld je aan voor de on-demand webinar en leer hoe je jouw HR-overeenkomstenproces kunt automatiseren om eenvoudig en efficiënt je werk te kunnen blijven doen.

Bekijk de opname >

Thuiswerken: een inleiding in e-handtekeningen en digitale ID-verificatie

De huidige coronacrisis en het "nieuwe normaal" brengen een aantal uitdagingen met zich mee. Zo is het in veel gevallen niet meer mogelijk om een natte handtekening onder een contract te zetten of op locatie de identiteit van een ondertekenaar te verifiëren. Dit brengt risico’s met zich mee: cybercriminaliteit, identiteitsdiefstal en diefstal van persoonsgegevens. Hoe ga je om met identificatie op afstand en vertrouw je iemand die je wellicht nog nooit hebt gezien?

Wij laten in deze webinar zien hoe je met behulp van DocuSign eSignature en ID-verificatie jouw processen kunt automatiseren om zo eenvoudig op afstand te kunnen blijven werken. Zo gaan we in op hoe je de identiteit van een persoon kunt garanderen en hoe digitale transacties op een praktische, veilige en transparante manier kunnen worden uitgevoerd terwijl de rechtsgeldigheid van de overeenkomsten wordt gewaarborgd.

In deze sessie leer je hoe je eenvoudig de identiteit van een ondertekenaar kunt bevestigen.

Bekijk de opname >

DocuSign voor Business: Het "nieuwe normaal": maak jouw bedrijf future-proof

In deze periode van het “nieuwe normaal” wordt het voor veel organisaties moeilijker om hun handmatige contractprocessen bij te houden. Zonder toegang tot kantoorapparaten en de optie om op locatie een overeenkomst te ondertekenen, moeten handmatige processen worden geautomatiseerd om zaken draaiende te houden.

In deze webinar zullen we onder andere ingaan op de oplossingen die klanten hebben ingevoerd om zich aan te passen aan de huidige manier van werken. Van een simpele eSignature toepassing tot een volledig geautomatiseerde Contract Lifecycle Managementoplossing. Meld je aan voor de 45-minuten durende on-demand webinar en leer hoe je effectief zaken kunt blijven doen met behulp van de DocuSign Agreement Cloud, waar je ook werkt.

Bekijk de opname >

Neem voor vragen over de on-demand webinars van de Digital Day contact op met emea@docusign.com of bel +31 20 808 5264.

Ben je klaar om aan de slag te gaan?

Start een gratis eSignature proefversie of neem contact op en ontdek wat DocuSign voor jouw bedrijf kan betekenen.

 

photo of Danielle
Auteur
Danielle Elbertse
Marketing Specialist
Gepubliceerd
Gerelateerde Topics