DocuSign bekroond tot een koploper in Gartner’s 2020 Magic Quadrant voor CLM

 

Koploper

Door Steve Krause, SVP of Strategy and Product Marketing, DocuSign

We zijn verheugd aan te kondigen dat DocuSign CLM (voorheen Spring CM) bekroond is tot een koploper in de Gartner Magic Quadrant for Contract Lifecycle Management, in februari 2020.

Het is 18 maanden geleden dat DocuSign Spring CM heeft verworven, en enkele maanden sinds de officiële lancering van de rebrand die uit deze overname is voortgekomen: DocuSign CLM. We zijn zeer enthousiast dat met deze bekroning tot een koploper in Gartner’s eerste Magic Quadrant for CLM rapport, onze visie en uitvoering erkend worden.

In zijn beoordeling heeft Gartner 15 CLM-leveranciers geëvalueerd op basis van 15 criteria, waaronder Product/Service, Gehele Rendabiliteit, Marktgevoeligheid en Klantervaring. Binnen de 12 producten die geëvalueerd zijn, kwam DocuSign CLM als een van de drie koplopers naar voren. Als onderbouwing voor de plaats die DocuSign ingenomen heeft in de categorie van leiders, citeerde Gartner de uitmuntende scores voor zowel klantervaring en algehele productmogelijkheden, evenals hoge scores in compleetheid van de visie en het vermogen om klantbehoeften te begrijpen.

Op basis van interviews met klanten gaf Gartner DocuSign hoge scores voor algemene service en support. We hebben tevens de hoogste score van alle leveranciers in dit Magic Quadrant gekregen voor zowel ons vermogen om klantbehoeften te begrijpen, als voor de tijdigheid en volledigheid van onze responses op de vragen over producten en services.

We zijn verheugd om te zien dat onze focus op het succes van onze klanten weerspiegeld wordt in de klantreferenties en in het gehele rapport. Wij willen alle klanten die met Gartner gesproken hebben, hartelijk bedanken. Vanuit analytisch oogpunt, zal jullie mening altijd meer betekenen dan onze woorden.

Om meer te weten te komen over Gartner’s evaluatie van DocuSign CLM’s krachtige klantervaring, core productmogelijkheden en integratie met CRM systemen – en om meer te leren over de CLM-categorie in zijn geheel – kun je een gratis kopie van het Gartner, Inc. 2020 “Magic Quadrant for CLM rapport hier aanvragen.

photo of Danielle
Auteur
Danielle Elbertse
Marketing Specialist
Gepubliceerd