DocuSign Agreement Cloud: 2022 Release 1

In de DocuSign Agreement Cloud: 2022 Release 1 introduceren we nieuwe productfeatures die jouw bedrijf vooruit helpen. Luister naar een paar van onze teamleden die hun favorieten van Release 1 aan je voorstellen:

Lees verder voor meer informatie over alle features in deze release.

Maak kennis met DocuSign CLM Essentials

Vandaag lanceren we DocuSign CLM Essentials, een tool die contractbeheer toegankelijk maakt voor groeiende bedrijven en afdelingen die op zoek zijn naar een oplossing om snel en efficiënt hun contractproces te automatiseren. Dit pakket combineert de belangrijkste CLM-mogelijkheden, zoals het genereren van documenten, samenwerking tussen personen en teams, workflows en beheer van overeenkomsten, in één gebruiksvriendelijke oplossing. DocuSign CLM Essentials is een snelle, eenvoudige en betaalbare manier om met CLM aan de slag te gaan.

Ander nieuws over DocuSign CLM 

Naast het uitbrengen van CLM Essentials hebben we ook nieuwe verbeteringen doorgevoerd in onze bestaande DocuSign CLM-tool. Die is bedoeld voor grotere organisaties en afdelingsoverschrijdend gebruik. (Klanten van CLM Essentials kunnen indien nodig upgraden naar de uitgebreide mogelijkheden van DocuSign CLM, met een naadloze upgrade).

Automatiseer en koppel je contract lifecycle

  • DocuSign CLM Collaboration Enhancements biedt gebruikers toegang tot een overzichtelijke commentaargeschiedenis, die een volledig controletraject bevat van alle opmerkingen en taken die aan een contract zijn gekoppeld. Bovendien kunnen gebruikers de beoordeling door de tegenpartij stroomlijnen: Wanneer een herzien Word-document als bijlage wordt gemaild, wordt het automatisch bijgewerkt als de laatste versie in CLM, waardoor tijd en fouten worden bespaard. Naar verwachting  later deze maand algemeen beschikbaar.

DocuSign eSignature productnieuws

De afgelopen twee jaar willen steeds meer mensen de vrijheid hebben om op afstand te werken. Met DocuSign eSignature kunnen mensen niet alleen vanaf elke locatie zakendoen, het is daarnaast ook eenvoudiger, goedkoper en veiliger dan papieren processen (afdrukken, scannen en faxen). Met de nieuwe DocuSign eSignature-verbeteringen kun je je handtekeningworkflows verder vereenvoudigen, personaliseren en beveiligen.

Workflows voor handtekeningen vereenvoudigen en stroomlijnen

  • Scheduled Send voor DocuSign eSignature geeft je de mogelijkheid om het verzenden van een overeenkomst in te plannen voor een specifieke datum en tijd. Een gebruiker die bijvoorbeeld aan het eind van een dag in San Francisco een overeenkomst voorbereidt, kan plannen dat de overeenkomst aan het begin van de dag in Amsterdam wordt verzonden, waar de ontvanger zich bevindt - waardoor de klantervaring en het reactiepercentage worden verbeterd. Direct beschikbaar.
  • Delayed routing voor DocuSign eSignature biedt de mogelijkheid om tijdsvertragingen toe te voegen tijdens het routeringsproces van een envelop. Dit is vooral nodig voor situaties waarin regelgeving een vertraging vereist. Sommige franchiseovereenkomsten vereisen bijvoorbeeld een vertraging van een week voordat de franchisenemer kan ondertekenen. Direct beschikbaar.
  • Met DocuSign eSignature voor Microsoft Power Automate enhancements kunnen Power Automate-gebruikers geautomatiseerde workflows voor overeenkomsten maken door enveloppen te maken, vooraf in te vullen en te verzenden voor ondertekening met automatische event triggers vanuit elke app die een Power Automate-connector heeft. Er zijn Power Automate-connectors voor meer dan 300 apps, van Microsoft en een breed scala aan derden. Deze workflows kunnen in Power Automate worden ingeschakeld zonder dat ontwikkelaars aangepaste code hoeven te maken. Algemene beschikbaarheid gepland voor later deze maand.

Creëer een meer gepersonaliseerde klantervaringen

  • Met DocuSign eSignature voor Zoom kun je veilig overeenkomsten bekijken, ondertekenen en voltooien, rechtstreeks vanuit een videosessie in Zoom. De verzender kan de overeenkomst presenteren en vervolgens de controle doorgeven aan de ondertekenaar, zodat deze de overeenkomst direct kan voltooien. Nu beschikbaar.
  • Dankzij DocuSign Click enhancements kunnen Click-klanten Click naadloos in hun apps integreren. Ontwikkelaars kunnen de look en feel van hun website of app aanpassen door de Click SDK te gebruiken om de clickwrap UI te ontwerpen met de gewenste kleuren, lettertypes, stijlen, vormen en posities. Bovendien kunnen klanten DocuSign Connect gebruiken om een webhook in te stellen om hen te verwittigen wanneer een clickwrap is voltooid. Nu beschikbaar. 

Verbetering van zoek- en vindbaarheid

  • Search enhancements voor DocuSign eSignature stelt beheerders in staat om zoekresultaten voor geselecteerde gebruikersgroepen uit te breiden. Een beheerder kan bijvoorbeeld een HR-team dat een audit uitvoert in staat stellen om alle overeenkomsten voor het toekennen van aandelen te vinden die zijn verzonden of ondertekend door anderen in dezelfde DocuSign-account. Beheerders kunnen nu ook aangepaste zoekervaringen maken, zodat gebruikers kunnen zoeken en filteren op veldgegevens zoals SKU of aankoopprijs. Nu beschikbaar voor accounts met DocuSign Org Management.

Meer informatie? Schrijf je dan in voor onze DocuSign Agreement Cloud: 2022 Release 1 gepresenteerd door DocuSign's SVP van Engineering, Tom Casey.

Auteur
DocuSign Contributor
Gepubliceerd