DocuSign Agreement Cloud: 2021 Release 2

In de DocuSign Agreement Cloud: 2021 Release 2, hebben we interessante nieuwe productmogelijkheden om jou te helpen jouw bedrijf vooruit te helpen. Bekijk de boodschap van DocuSign's SVP van Engineering Tom Casey waarin hij zijn favorieten van Release 2 aan jou voorstelt:

Lees hieronder meer informatie over alle mogelijkheden in deze release.

DocuSign CLM

Voor het tweede jaar op rij is DocuSign CLM benoemd tot leider in het Gartner Magic Quadrant voor Contract Lifecycle Management.

In de Agreement Cloud: 2021 Release 1 hebben we verschillende nieuwe functies aangekondigd om jouw inkoopprocessen te helpen automatiseren, en vandaag zijn we verheugd nog meer te kunnen leveren.

  • Met DocuSign CLM Connector voor SAP Ariba kun je CLM verbinden met een SAP Ariba Contract Workspace en zo automatisch contract- en project metagegevens zoals begindatum, einddatum en leverancier-ID bijwerken vanuit CLM, of informatie vanuit de Ariba Contract Workspace ophalen in CLM. SAP Ariba voegt zich bij DocuSign's bestaande CLM integraties met Netsuite Financials en anderen, waardoor het eenvoudiger dan ooit wordt om CLM te verbinden met de ERP en Procurement oplossingen die je nu gebruikt.
  • Met Obligation Management voor CLM kunnen gebruikers specifieke verplichtingen binnen overeenkomsten rapporteren en visualiseren, waardoor het gemakkelijker wordt te begrijpen welke soorten verplichtingen er bestaan in overeenkomsten met leveranciers of klanten. Zo kun je belangrijke termijnen en vervaldata bijhouden, zoals opzeggingstermijnen en verzekeringscertificaten, zodat verplichtingen tijdig worden nagekomen waardoor je non-compliance vermijdt.

We streven naar algemene beschikbaarheid voor deze CLM functies in augustus.

DocuSign eSignature

Vorige maand nog hebben we de spannende mijlpaal van één miljoen klanten bereikt. Bekijk hier de pagina om te zien hoe onze klanten DocuSign eSignature hebben gebruikt om een verschil te maken in de wereld om ons heen.

We zijn trots je vandaag de volgende DocuSign eSignature-verbeteringen te kunnen presenteren die de manier waarop je overeenkomsten elektronisch verzendt en ondertekent vanaf vrijwel elke locatie versnellen en beveiligen.

  • Dankzij de verbeteringen op het gebied van ID-verificatie kunnen ondertekenaars een ID-document uploaden uit landen die momenteel niet worden ondersteund door digitale identiteitsverificatie; verzenders kunnen de ID-documenten vervolgens handmatig controleren en goedkeuren. Beheerders hebben nu ook de mogelijkheid om klanten om te leiden naar een webpagina naar keuze in het geval dat de ID van de ondertekenaar niet wordt herkend. Tot slot krijgen beheerders toegang tot rapportage over alle gegevens van ID-verificatiesessies, zoals verificatiestatus, type ID en land van uitgifte. We verwachten een algemene beschikbaarheid van deze verbeteringen later deze maand.
  • DocuSign Click-verbeteringen omvatten de mogelijkheid om clickwraps te delen met meerdere gebruikers in de account voor een betere zichtbaarheid, evenals de mogelijkheid om een DocuSign-hosted landingspagina te maken waar je klanten hun e-mailadres kunnen opgeven als hun unieke gebruikers-ID voordat ze toegang krijgen tot de clickwrap. We mikken op algemene beschikbaarheid voor deze verbeteringen in augustus.
  • DocuSign Monitor-verbeteringen helpen gebruikers hun overeenkomsten te beveiligen met nieuwe functionaliteit, waaronder aanpasbare waarschuwingen en dashboards, en CSV-downloads voor waarschuwingen en gebeurtenissen. We introduceren ook de Monitor Splunk-app om de installatie te stroomlijnen voor API-klanten die Splunk gebruiken. Naast het Engels is de Monitor UI nu ook beschikbaar in het Frans, Duits, Portugees en Japans. We streven naar algemene beschikbaarheid van deze verbeteringen later deze maand.
  • SEPA Payments voor Stripe is een nieuwe betaalmethode die specifiek gericht is op klanten die actief zijn in Europa. Met deze functionaliteit kunnen klanten betalingen via de nieuwe "SEPA Bank Transfer'' optie in Euro innen en enveloppen versturen ter ondertekening. Ondertekenaars dienen de betaling in door hun IBAN (International Bank Account Number) in te voeren, dat bestaat uit een landcode van twee letters, gevolgd door twee controlecijfers, en maximaal dertig alfanumerieke tekens.

We hopen dat je veel plezier beleeft aan de nieuwe mogelijkheden in DocuSign Agreement Cloud: 2021 Release 2. Raadpleeg de release notes voor meer informatie.

Auteur
Docusign Contributor
Gepubliceerd