DocuSign Agreement Cloud: 2020 Release 2

 

DocuSign Agreement Cloud

Met gepaste trots introduceren we DocuSign Agreement Cloud: 2020 Release 2, met nieuwe functionaliteiten om sneller zaken te doen, waar je ook bent. In deze video vertelt Tom Casey, SVP Engineering bij DocuSign, meer over de release:

 

Veilig de identiteit van ondertekenaars controleren

Vorig jaar hebben we DocuSign ID Verification geïntroduceerd, waarmee een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs of Europese eID automatisch kan worden geverifieerd. Dit kan op elk apparaat, waar dan ook, en garandeert een snellere en veiligere voltooiing van de overeenkomst. Daarnaast voeren we nog enkele verbeteringen in ID Verification door waar beheerders, verzenders en ondertekenaars van profiteren. Ten eerste kunnen verzenders de identiteit van de ondertekenaar handmatig verifiëren als het identiteitsbewijs niet automatisch wordt herkend. In dit geval zal ID Verification de foto van het identiteitsbewijs vastleggen en de afzender vragen om de ID handmatig te valideren. Zodra de afzender de ID heeft gevalideerd, krijgt de ondertekenaar toegang tot de documentmap. Ten tweede hoeven ondertekenaars voor elke documentmap hun identiteit slechts één keer te verifiëren (als de DocuSign-beheerder dit toestaat). Na de eerste succesvolle ID-verificatie kunnen ondertekenaars de overeenkomst totdat de documentmap verloopt zo vaak als ze willen openen, zonder eerst hun identiteitsbewijs opnieuw te hoeven laten verifiëren (later deze maand beschikbaar).

Eenvoudig complexe salesoffertes genereren 

Met DocuSign Gen voor Salesforce kunnen salesmedewerkers met slechts een paar keer klikken automatisch overeenkomsten genereren rechtstreeks vanuit Salesforce. Al sinds de eerste release kun je met Gen offertes genereren. Maar met de onlangs toegevoegde functionaliteit kun je nu ook complexere offertes genereren. Dit is met name handig voor organisaties die moeite hebben om snel en nauwkeurig complexe verkoopoffertes op te stellen die aangepaste tabellen en opmaak bevatten. Nieuwe, geavanceerde mogelijkheden voor het genereren van offertes zijn onder andere:

  • de mogelijkheden om offertes te maken voor meerjarige abonnementen
  • automatisch valuta kiezen op basis van de locatie van de gebruiker
  • documenten in een offerte invoegen op basis van Salesforce-bedrijfsregels

Binnen enkele minuten een workflow voor overeenkomsten maken

Workflowsjablonen zijn de nieuwste verbetering voor DocuSign CLM (Contract Lifecycle Management). Door handmatige taken te automatiseren en complexe processen te organiseren, kunnen organisaties de afhandeling van overeenkomsten stroomlijnen. Met workflowsjablonen kunnen zakelijke gebruikers veelvoorkomende contractprocessen, zoals documenten goedkeuren, ondertekenen en versturen en wijzigingen voorstellen, snel configureren. Dergelijke contractprocessen kunnen binnen enkele minuten en zonder uitgebreide training worden ingericht (gepland voor augustus).

Wij hopen dat je veel plezier zult beleven aan de nieuwe mogelijkheden in DocuSign Agreement Cloud: 2020 Release 2. Raadpleeg de releaseopmerkingen voor meer informatie, of bekijk de opnames van onze Digital Day webinar serie om onze tools in actie te zien.

photo of Danielle
Auteur
Danielle Elbertse
Marketing Specialist
Gepubliceerd