Maak kennis met DocuSign 2022 Release 3

In de DocuSign 2022 Release 3 introduceren we nieuwe productfeatures, die het voor jouw bedrijf mogelijk maken om in de ‘Anywhere Economy’ te werken en te floreren. Luister naar Tanya Faddoul VP of Product Management, die haar favorieten aan jou presenteert:

Lees verder voor meer informatie over alle features in deze release.

Nieuwe integraties en features in DocuSign eSignature

Met DocuSign eSignature kunnen mensen niet alleen vanaf vrijwel elke locatie zaken doen, het is ook eenvoudiger, goedkoper en veiliger dan traditionele processen op papier. Daarom zijn we trots op de volgende verbeteringen aan eSignature, die zijn ontworpen om de efficiëntie van verzend- en ondertekenworkflows te verbeteren en een geïntegreerde ondertekenervaring te bieden in de apps die je dagelijks gebruikt en de veiligste identiteitsverificatieprocessen te garanderen..

Verbeter de ondertekenervaring

  • Met Elastic Signing kunnen organisaties een gepersonaliseerde ondertekenervaring bieden die snel en naadloos werkt. Bedrijven kunnen zo een volledig aanpasbare UI op hun website en mobiele app instellen, inhoud weergeven op basis van conditional logic en gebruikers laten ondertekenen met een klik op een knop voor een digital-first ervaring -dit zorgt voor een hogere voltooiing. Beschikbaar in november voor Enterprise Pro.

Automatiseer en stroomlijn workflows binnen Microsoft-apps

  • Met DocuSign eSignature Power Automate enhancements kunnen gebruikers automatisch een envelop met vooraf ingevulde gegevens activeren en ter ondertekening verzenden. Of het nu gaat om het creëren van een DocuSign-transactie op basis van een externe gebeurtenis of het activeren van een downstream actie op basis van een DocuSign-enveloppe die van status verandert, met Microsoft Power Automate kun je overeenkomsttaken integreren met klikken en niet met ingewikkelde code. Direct beschikbaar. 
  • Dankzij de verbeteringen aan DocuSign eSignature Teams kunnen gebruikers overeenkomsten verzenden en ondertekenen binnen Teams. Voorheen moesten gebruikers Teams verlaten en naar het DocuSign-platform gaan om de verzend-/ondertekenworkflows te voltooien. Nu beschikbaar.
  • Door de verbeteringen van DocuSign eSignature SharePoint kunnen gebruikers gegevens van SharePoint-lijsten vooraf invullen in eSignature-velden en gegevens van ingevulde eSignature-enveloppen naar SharePoint-lijsten schrijven. Dankzij deze verbeteringen kunnen klanten hun overeenkomstworkflows rechtstreeks koppelen aan de opslag en het beheer van documenten. Nu beschikbaar.

Een betere identiteitsverificatie voor ondertekenaars

  • Met DocuSign ID Verification eID enhancements verbeteringen kunnen ondertekenaars uit het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk hun identiteit bewijzen met nieuwe bank- en eID-methoden voor snelle en veilige digitale identificatie die voldoet aan de vereisten voor ID-verificatie voor Advanced Electronic Signatures (AES). Nu beschikbaar. 

Nieuwe integraties en features in DocuSign CLM

Verbind en automatiseer je overeenkomstproces met innovaties op het gebied van contract lifecycle management en documentgeneratie. We zijn trots op de volgende DocuSign CLM-verbeteringen die zijn ontworpen om de bruikbaarheid, rapporteerbaarheid en zichtbaarheid voor onze klanten te vergroten.

Interne beoordelingen versnellen en workflows analyseren

  • Met DocuSign CLM Essentials documentbeoordeling kunnen gebruikers interne beoordelingsprocessen versnellen door een gebruiksvriendelijkere ervaring. Deze documentreview-ervaring biedt een nieuwe interface, met een moderne look en feel, die gemakkelijk te navigeren is en beter geoptimaliseerd is voor desktop en mobiel. Deze ervaring is toegankelijker dan voorheen omdat ook gebruikers met een visuele beperking met behulp van hun toetsenbord en tekst kunnen navigeren, acties en opmerkingen in het document kunnen in spraak laten vertalen met behulp van de schermlezer van hun apparaat. Begin december beschikbaar.
  • Dankzij de procesrapportage van DocuSign CLM Essentials kunnen beheerders de efficiëntie van hun workflowprocessen analyseren en snel knelpunten identificeren. Rapportgegevens laten zien hoe lang workflows en de stappen daarin duren, zodat beheerders indien nodig verbeteringen kunnen aanbrengen. Ze kunnen ook vertragingen op individueel niveau herkennen, zodat ze snel kunnen ingrijpen en problemen kunnen oplossen. Begin december beschikbaar.

De zichtbaarheid van contracten vergroten

  • De DocuSign CLM-rapportage voor auto-renewals biedt gebruikers beter inzicht in de soorten contracten en opzegtermijnen, zodat ze kunnen bepalen wanneer ze actie moeten ondernemen om een contract te beëindigen of automatisch te laten verlengen. Het new agreements approaching renewal report helpt klanten beter inzicht te krijgen in automatische verlengingen door meer inzicht te geven in zaken als beëindigingsdatum (d.w.z. de laatste datum waarop een contract kan worden beëindigd voordat het automatisch wordt verlengd), verlengingsdatum en vervaldatum. Beschikbaar in november. 

Benieuwd naar meer? Registreer je voor onze DocuSign 2022 Release 3 webinar gepresenteerd door DocuSign’s Chief Product Officer, Jerome Levadoux.

Gepubliceerd