Digital Day webinar opnames: Efficiënter zakendoen, waar en wanneer dan ook

 

webinar

Op woensdag 15 juli 2020 heeft alweer de tweede editie van de DocuSign Digital Day webinar serie plaatsgevonden. Dit volledig digitale evenement is nu on-demand te bekijken en bestaat uit verschillende webinars die jou helpen efficiënter zaken te doen, waar en wanneer dan ook.

Bekijk nu een of meerdere van de sessies via de onderstaande links of deel de webinar opnames met collega's:

Eenvoudig de identiteit van je ondertekenaar verifiëren met DocuSign Identify

In één stap betalingen en handtekeningen aanvragen met DocuSign Payments

Stroomlijn je contractproces: sneller en eenvoudiger zakendoen met DocuSign CLM

Eenvoudig de identiteit van je ondertekenaar verifiëren met DocuSign Identify

Voor veel belangrijke overeenkomsten zoals het aanvragen van een lening of het openen van een bankrekening, moet de identiteit van de ondertekenaar geverifieerd worden. Dit soort gevoelige transacties worden echter steeds vaker online uitgevoerd. Hierdoor ontstaan er uitdagingen met betrekking tot de veiligheid en betrouwbaarheid van gegevens. Hoe verifieer je eenvoudig en veilig de identiteit van je ondertekenaar zonder hier fysiek voor aanwezig te hoeven zijn?  

Tijdens deze webinar laten we zien hoe je met behulp van DocuSign Identify de identiteit van je ondertekenaar digitaal en op elk gewenst moment kunt verifiëren. Dankzij de plug and play opzet kies je eenvoudig je gewenste identificatiemethode en kunnen je de identiteit van ondertekenaars op elk mobiel apparaat bevestigen, waar en wanneer dan ook. Aan de hand van een demo en klantverhalen laten we zien hoe online identiteitsverificatie niet alleen makkelijker en goedkoper, maar ook veiliger is.

Bekijk de opname

 

In één stap betalingen en handtekeningen aanvragen met DocuSign Payments

Veel bedrijven moeten tijdens de afhandeling van een overeenkomst zowel betalingen als ondertekeningen aanvragen. Echter blijkt dat het daadwerkelijk innen van betalingen vaak veel moeite kost. Dit komt doordat het binnenhalen van een handtekening en het innen van een betaling bij veel bedrijven nog steeds een tweefasig, onsamenhangend proces is. Zo kan de handtekening al gezet zijn, maar moet er nog achter de betaling aangegaan worden. Dit leidt bij veel bedrijven tot tijdsverlies, een slechtere klantervaring en meer fouten. Wat als je handtekening en betalingen in één keer aan kunt vragen en niet meer achter betalingen aan hoeft te gaan?

Tijdens deze webinar introduceren wij DocuSign Payments, dé tool om betalingen te innen tijdens het ondertekenproces. Met onze ingebouwde integratiemodules koppel je jouw betalingsgateway naar keuze en laat je jouw klant in één stap en op elk apparaat ondertekenen en betalen. Leer hoe DocuSign Payments werkt aan de hand van een demonstratie en klantverhalen.

Bekijk de opname

 

Stroomlijn je contractproces: sneller en eenvoudiger zakendoen met DocuSign CLM

Overeenkomsten zijn onmisbaar als je zaken wilt doen. Bij veel organisaties is de afhandeling van overeenkomsten echter nog altijd een handmatig en losstaand proces. Dit leidt tot onnodige fouten, vertragingen en frustraties. Zou het daarom niet fijn zijn als overeenkomsten sneller, eenvoudiger en voordeliger tot stand zouden komen?

Tijdens deze webinar bespreken we hoe je met behulp van DocuSign CLM jouw contractproces kunt stroomlijnen om zo sneller en beter zaken te kunnen doen. Het automatiseren van je workflows levert niet alleen tijdwinst op, maar is ook voordeliger én veiliger. Onze co-host Yannis Van de Velde van 4C laat tevens aan de hand van een demo zien hoe DocuSign CLM werkt.

Bekijk de opname

Ben je klaar om aan de slag te gaan?

Start een gratis eSignature proefversie of neem contact op en ontdek wat DocuSign voor jouw bedrijf kan betekenen.
photo of Danielle
Auteur
Danielle Elbertse
Marketing Specialist
Gepubliceerd