Op woensdag 15 juli 2020 organiseren wij alweer de tweede editie van de DocuSign Digital Day webinar serie. Dit volledig digitale evenement bestaat uit verschillende webinars die jou helpen efficiënter zaken te doen, waar en wanneer dan ook.

Registreer je nu voor een van de sessies of deel de webinars met collega’s. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, meld je dan alsnog aan en ontvang achteraf automatisch een opname van de webinar(s) in je inbox:

10:00 – 10:45 Eenvoudig de identiteit van je ondertekenaar verifiëren met DocuSign Identify
12:00 – 12:45 In één stap betalingen en handtekeningen aanvragen met DocuSign Payments
14:00 – 14:45 Stroomlijn je contractproces: sneller en eenvoudiger zakendoen met DocuSign CLM

Eenvoudig de identiteit van je ondertekenaar verifiëren met DocuSign Identify

10:00 – 10:45

Voor veel belangrijke overeenkomsten zoals het aanvragen van een lening of het openen van een bankrekening, moet de identiteit van de ondertekenaar geverifieerd worden. Dit soort gevoelige transacties worden echter steeds vaker online uitgevoerd. Hierdoor ontstaan er uitdagingen met betrekking tot de veiligheid en betrouwbaarheid van gegevens. Hoe verifieer je eenvoudig en veilig de identiteit van je ondertekenaar zonder hier fysiek voor aanwezig te hoeven zijn?  

Tijdens deze webinar laten we zien hoe je met behulp van DocuSign Identify de identiteit van je ondertekenaar digitaal en op elk gewenst moment kunt verifiëren. Dankzij de plug and play opzet kies je eenvoudig je gewenste identificatiemethode en kunnen je de identiteit van ondertekenaars op elk mobiel apparaat bevestigen, waar en wanneer dan ook. Aan de hand van een demo en klantverhalen laten we zien hoe online identiteitsverificatie niet alleen makkelijker en goedkoper, maar ook veiliger is.

Schrijf je nu in!

In één stap betalingen en handtekeningen aanvragen met DocuSign Payments

12:00 – 12:45

Veel bedrijven moeten tijdens de afhandeling van een overeenkomst zowel betalingen als ondertekeningen aanvragen. Echter blijkt dat het daadwerkelijk innen van betalingen vaak veel moeite kost. Dit komt doordat het binnenhalen van een handtekening en het innen van een betaling bij veel bedrijven nog steeds een tweefasig, onsamenhangend proces is. Zo kan de handtekening al gezet zijn, maar moet er nog achter de betaling aangegaan worden. Dit leidt bij veel bedrijven tot tijdsverlies, een slechtere klantervaring en meer fouten. Wat als je handtekening en betalingen in één keer aan kunt vragen en niet meer achter betalingen aan hoeft te gaan?

Tijdens deze webinar introduceren wij DocuSign Payments, dé tool om betalingen te innen tijdens het ondertekenproces. Met onze ingebouwde integratiemodules koppel je jouw betalingsgateway naar keuze en laat je jouw klant in één stap en op elk apparaat ondertekenen en betalen. Leer hoe DocuSign Payments werkt aan de hand van een demonstratie en klantverhalen en stel al je vragen aan onze specialisten tijdens de live Q&A.

Schrijf je nu in!

Stroomlijn je contractproces: sneller en eenvoudiger zakendoen met DocuSign CLM

14:00 – 14:45

Overeenkomsten zijn onmisbaar als je zaken wilt doen. Bij veel organisaties is de afhandeling van overeenkomsten echter nog altijd een handmatig en losstaand proces. Dit leidt tot onnodige fouten, vertragingen en frustraties. Zou het daarom niet fijn zijn als overeenkomsten sneller, eenvoudiger en voordeliger tot stand zouden komen?

Tijdens deze webinar bespreken we hoe je met behulp van DocuSign CLM jouw contractproces kunt stroomlijnen om zo sneller en beter zaken te kunnen doen. Het automatiseren van je workflows levert niet alleen tijdwinst op, maar is ook voordeliger én veiliger. Onze co-host Yannis Van de Velde van 4C zal aan de hand van een demo laten zien hoe DocuSign CLM werkt en kan tevens al je vragen over de implementatie en integraties beantwoorden. 

Schrijf je nu in!