Zoals gedeeld in een eerdere blog,  hebben wij in januari een cameraploeg van het televisieprogramma ‘How It’s Done’ over de vloer gehad bij DocuSign. Tijdens de opnames hebben wij zelf ook de camera erbij gepakt, om zo een kijkje achter de schermen te geven. Het resultaat zie je hier:

DocuSign is voornamelijk bekend geworden met eSignature, maar in uitzending laten wij zien dat wij meer bieden dan enkel een oplossing voor elektronisch ondertekenen. Met behulp van ’s werelds eerste Agreement Cloud kun je niet alleen het proces van ondertekenen versnellen, maar ook de gehele levenscyclus van contracten in de hand houden. Meer weten? Bekijk de volledige uitzending van “How It’s Done” op  op 22 februari om 17:00 op RTL Z. Ga jij ook kijken?

Over “How It’s Done”

In “How It’s Done” worden inspireerde ondernemersverhalen over specifieke beroepsgroepen en sectoren gedeeld. Het programma reist het land door om allerhande bedrijven in Nederland in beeld te brengen en de ondernemers achter deze succesvolle bedrijven te spreken. Tevens wordt elke aflevering een ander thema belicht. Ga voor meer informatie naar https://howitsdone.tv/.

Een kijkje achter de schermen bij DocuSign