Leiderschap

 

Dan Springer

CEO

Daniel Springer is CEO van DocuSign waar hij leiding geeft aan meer dan 2000 werknemers wereldwijd om organisaties van elke omvang en branche in staat stelt digitaal te transformeren door elke overeenkomst 100% digitaal te maken.

Springer heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van uitvoerend leiderschap en het doorvoeren van innovatie en groei bij verschillende technologieën, met name in de Software-as-a-Service (SaaS) industrie.

Voordat hij bij DocuSign kwam, was Springer gedurende tien jaar voorzitter en CEO van Responsys, waar hij het bedrijf van een privé start-up transformeerde en schaalde naar een beursgenoteerd bedrijf met een van de meest toonaangevende cross-channel automatiseringsplatforms ter wereld. Springer leidde vervolgens de verkoop van Responsys aan Oracle, voor $1,6 miljard. Tijdens zijn aanstelling, werd Springer onderscheiden als een Bay Area Most Admired CEO en Best CEO.

Daarna ging hij aan de slag als Managing Director of Modern Media en diende hij ook als CEO bij Telleo, Inc., CMO bij NextCard en als consultant bij McKinsey & Company. Hij begon zijn carrière bij DRI/McGraw-Hill en Pacific Telesis. Springer heeft een MBA van Harvard University en een AB in Wiskunde en Economie van Occidental College.

Springer heeft of heeft gediend als bestuurslid van zowel publieke als private bedrijven, waaronder iCIMS, Ansira, YuMe, ELOAN (Banco Popular), Heighten, Persado en eGroups (Yahoo!), evenals bij non-profitorganisaties, waaronder YearUp, The Urban School, Shop.org, AdTech, The Randall Museum en The San Francisco Friends School.

+ More

Neil Hudspith

President, Worldwide Field Operations

Neil brengt 25 jaar IT-ervaring naar DocuSign en diende onlangs als de senior vice-president van Human Capital Management bij Oracle, waar hij de verkoop- en cloud professionele diensten leidde voor Peoplesoft, JDEwards, Taleo en Fusion HCM.

Voorafgaand aan de overname van Taleo door Oracle, was Neil uitvoerend vice-president van wereldwijde bedrijfsvoering en chief customer officer, waar hij verantwoordelijk was voor wereldwijde sales, verkoop, klantsucces, wereldwijde allianties en bedrijfstransformatie. Neil heeft het merendeel van zijn carrière doorgebracht bij IBM en was onlangs gestationeerd in Singapore als VP en algemeen manager van IBM Software Group voor Azië Pacific en Japan. Eerdere functies bij IBM waren onder meer ruime drie jaar als VP voor Groot-Brittannië en Ierland, en vijf jaar als manager voor opkomende markten van het bedrijf in het Midden-Oosten, Afrika en Centraal-Europa.

+ More

Scott Olrich

Chief Operating Officer

Scott is Chief Operating Officer bij DocuSign waar hij de visie, strategie en marketing organiseert en implementeert door het hele bedrijf.

Scott brengt 25 jaar ervaring in leidinggeven met zich mee, en heeft een bewezen track record op het gebied van het doorvoeren van innovatie, marktaanvaarding en hypergroei bij de branches technologie en Software-as-a-Service (SaaS).

Voor deze functie diende Scott in verschillende senior management functies bij Responsys, inclusief president marketing en platform, hoofd marketing en verkoopdirecteur en CMO, waar hij werkte aan het transformeren en schalen van private beginnende onderneming, tot het leiden van cross-channel marketing automation platform wereldwijd en een beursgenoteerd bedrijf. Later leidde hij de verkoop van Responsys aan Oracle voor $1,6 miljard. Tijdens zijn dienstverband bij Responsys werd Scott in 2011 uitgeroepen tot een van de Top 10 CMO's van The CMO Institute.Voordat hij bij Responsys aan de slag ging, bekleedde Scott posities op de afdelingen strategie, verkoop, marketing en productmanagement bij Topica, Inc., Spark Online, Accenture en Xerox. Hij heeft een bachelor of science in Business en Finance van de San Diego State University. Scott adviseur en bestuurslid voor toonaangevende private bedrijven in Silicon Valley.

+ More

Reggie Davis

General Counsel & Chief Legal Officer

Reggie leidt het bekroonde juridische team van DocuSign in het stimuleren van acceptatie en adoptie van digitale handtekeningen en transacties in het bedrijfsleven, de branches en de publieke sector.

Voordat hij bij DocuSign kwam, was Reggie general counsel en EVP bij Zynga waar hij werkte aan het in banen leiden van de enorme groei van 114 naar 3600 werknemers, bemiddelde hij met succes bij 48 acquisities dat leidde tot de uitbreiding naar 32 kantoren wereldwijd, en hield hij toezicht op de derde grootste IPO van een technologiebedrijf in de geschiedenis van Silicon Valley. in 2012 werd het team van Reggie door Inside Counsel Magazine uitgeroepen tot 'Most Innovative Legal Team', en de Silicon Valley Business Journal bekroonde Reggie tot 'General Counsel of the Year.'

Vóór Zynga, bracht Reggie negen jaar door bij Yahoo!, waar hij diende als vice-president, netwerkkwaliteit en bedrijfsvoering, en associate general counsel bij het runnen van Litigation en Security van het bedrijf. Vóór Yahoo!, was Reggie een partner bij Hancock Rothert & Bunshoft (nu bekend als Duane Morris), waar hij zaken procedeerde over contracten, patenten en verzekeringskwesties.

Reggie behaalde zijn JD van Tulane School of Law en zijn AB cum laude in Europese geschiedenis en sociologie van Harvard University. Reggie sloot zich bij DocuSign aan nadat hij een jaar vrij had genomen, waarin hij met een rugzak en zijn vrouw en hun vier kinderen rond de wereld reisde. De hoogtepunten van zijn avontuur waren met tijgers worstelen en rijden op een olifant in Cambodja, Laos en Thailand.

+ More

Michael Sheridan

Chief Financial Officer

Michael is verantwoordelijk voor het toezicht op teams die de wereldwijde financiële planning en analyse uitvoert, alsmede de inkomstenstroom, boekhouding, inkoop en investeerdersrelaties.

Voordat hij in augustus 2015 bij het executive team van DocuSign kwam, was Michael vier jaar lang CFO bij FireEye. Hij sluit zich bij het bedrijf aan met meer dan 15 jaar CEO-ervaring op het gebied van snelgroeiende technobedrijven en met een track record voor het leiden van financiële high-performance teams naar succes.

Vóór FireEye, bekleedde Michael CFO-functies bij diverse technologiebedrijven, zoals Mimosa Systems (nu onderdeel van Iron Mountain), Facebook, IGN Entertainment (nu onderdeel van NewsCorp) en SonicWall (nu onderdeel van Dell). Vóór SonicWALL werkte Michael als financieel executive bij Genesys Telecommunications (nu onderdeel van Alcatel) en NetApp. Hij diende ook in de Raad van Bestuur en het auditcomité van 3Par, Inc., dat later werd overgenomen door HP.

Michael behaalde zijn Bachelor of Science (BSc) in Commerce van de Santa Clara University.

+ More